in

Vladimir Putin oikeassa ”

Spread the love

Putinin tarinankertomus tarjoaa yksilöllisyyden tunteen ja on toisinaan sellainen, joka pystyy katsomaan lapsia ihmeellisellä tavalla.

Putin vs Putin: Vladimir Putin Viewer oikealta, Alexander Dugin, Arktos Media Ltd., 2015.

Lexander Dugin, entinen sosiologian professori Moskovan osavaltion yliopistossa, toimi konservatiivisen tutkimuksen keskuksen puheenjohtajana. Se, että tällainen liike itsessään voisi olla, ei osoita mitään Venäjästä. Dugin on Epasiuksen, Kremlin ensimmäisen modernin eurooppalaisen ideologian, perustaja riippumatta siitä, kuinka paljon. Siksi Länsi- ja Venäjän intellektuellit kuvaavat Duginia usein lentäjänä, kuten aikaisemman aktivistin Rasputinin kaltainen henkilö.

Venäläisobotit ja länsimaiset tutkimukset vaativat länsimaisia ​​auttamaan helpottamaan joidenkin väärinkäsitysten kehitystä Churchillin oletetusta “ongelmallisesta” Venäjän kirjoituksesta. Nämä lajit kuvaavat Duginia “fasistina”, joka antaa heille mahdollisuuden seurata länsimaisen akatemian tapahtumia, varmistaa niiden julkaisujen julkaisemisen katsauslehdissä, ja se ei tarkoita, että heidän on tutkittava tekniikkaa tässä suhteessa. historiallinen, emotionaalinen ja älyllinen, joka asetetaan “erittäin vaikeaseen” koriin ja asettaa “asiantuntijat” sisäänkäynnin alussa tietämättömiin oviin.

Näiden Putinia käsittelevien artikkeleiden yhdistelmä ja joukko lisäyksiä neljään poliittiseen kysymykseen antavat käsityksen yksilöstä ja toisinaan yhdestä, joka pystyy näkemään omalla tavallaan. Duginin nähdään tukevan Putinia paitsi parhaana venäläisenä miehenä, mutta lähimpänä maailman todellista hallitusta.

Lukijan ei kuitenkaan pidä olettaa, että sellaisilla kiitoksillä kuvataan Dugin Putinin rakastajaksi ja että jopa Putinin katsotaan olevan todellinen suuruus; Se on vain, että Putin on paras käytettävissä oleva pelaaja, ja se voi olla liikaa. Seurauksena on, että nimi “Putin vs. Putin” on kaksisuuntainen päätös henkilölle, joka yrittää kokeilla molempia osapuolia ja pysyä Venäjän valtiona ilman hyvää perustaa. On joitain liberaaleja ehdokkaita ja suuri joukko venäläisiä, joiden ideat sekoittuvat yksimielisiin kiistoihin, joita länsi ja sen venäläiset kannattajat yrittävät välittää.

Meille on muistutettu, että Putin tuli Jeltsinin ympäristöstä ja että hän oli Pietarista, ei Moskovasta. Tällä viimeisellä kohdalla on laajempi, selkeämpi merkitys, ja meistä, jotka olemme Spenglerialaisia, arvostamme niitä erityisen hyvin. Kaikki helvetissä tapahtuva Venäjällä tapahtuva tulee Pietarista. Se muistuttaa jatkuvasti siitä, että Venäjää on aiemmin yritetty syrjäyttää, viedä hänet merentakaisista ja ulkomaisista maista sekä lännestä. se alkoi ”suurella Pietarilla”, joka rakensi Pietarin uuden ”länsimaisen” maailman pääkaupungiksi; että Katariina Suuri, erilaiset marxilaiset ja etenkin Trotsky jatkoivat tätä Gorbatšovin ja Jeltsinin äskettäisissä yrityksissä. Spengler kutsui tätä länsimaistumiseksi “petrinismiksi” Peter Suuren jälkeen. (1) Tämä on venäläisen tykistön sitkeys ja syvyys, että jopa bolsevikit eivät onnistuneet tuhoamaan venäjän henkeä (2) ja päättyivät Stalinin alaisena (3)

Putin, kuten muutkin Venäjän ylivaltaa hakeneet, ei kuitenkaan johda Venäjää; Sitä johtaa Venäjä, jota ohjaa aika, maailma ja venäläinen henki, ja sen merkitys liittyy pikemminkin henkisiin ja sosiaalisiin ongelmiin kuin yrityksiin toistaa, kuten Pietari, Trotsky tai Jeltsin. Tällä tavoin Putin ei seuraa vain näkymättömän voiman vetämää johtoa, vaan myös vetääkseen toisen puolen voimat, jotka kulttuurit voivat nähdä antikristuksen. Dugin näkee Putinin “realistina”, joka yrittää päästää irti kaiken, mikä liittyy vapauteen ja välinpitämättömyyteen. Painopiste on lapsissa Venäjällä kansallisena hallituksena, kun taas Dugin näkee Venäjän kehitysvaltiona. Hän väitti myös, että maavaltio ja maailma ovat länsiseen valaistumiseen perustuvia periaatteita, minkä vuoksi sen on oltava tekemistä liberalismin kanssa.

Se on kansalaisten oikeistolaiselle epämiellyttävä tosiseikka, mutta se on mielestäni täytettävä. Se on sellainen historia, joka määrittelee ranskalaisen isänmaallisuuden, jolla juhlitaan esimerkiksi jakobinismin sanoja ja arvoja tai amerikkalaisia ​​”kansalaisia”, jotka puolustavat sitä valkoisina todistusaineistoina, kuten oikeuksien esitys ja perustuslaki. Duginille ja perinteiselle Venäjälle tällaiset “tosiasiat” ovat kuitenkin vääriä eikä todisteita. Mitä puuttuu – ja siitä Dugin on kyse – on idea.

Putin yrittää yhdistää Venäjän samanaikaisesti nykyaikaiseen politiikkaan. Tuloksena ei ole mitään uutta, mutta tasapainon, johdonmukaisuuden ja aseiden puute, jota voidaan käyttää Venäjän sekä sisäisten ja ulkoisten vihollisten tuhoamiseen yleisten sanktiotyyppien nimissä, kuten banaali “Vapaus” ja “avoin yhteiskunta”. Dugin näkee vuosia Putinin tuhoamisen jälkeen, koska hän ei kyennyt vangitsemaan mielikuvitusta.

Duginille ideologian ja liberalismin suuri vihollinen. Hänen liberaali kritiikkinsä Putinia koskevassa analyysissään on yksi kirjan tärkeimmistä ja nykyaikaisimmista lähteistä. Liberalismi sanoo “vapaus”, mutta Dugin vaatii “vapautta” of Miksi? “Liberalismi on aina” vain vapautta alkaen“Kiina. ilmaiseksi alkaen tunnistaminen, yhteisö, jolla on jaettu identiteetti. Oikeus vapautua itseään itsetuntemuksen nimissä. Vapaus itsekkyydestä, narsistismista, triviaista, alkoholista, alkoholista. Naisten oikeudet alkaen äiti ja perhe, ei of esimerkiksi äiti ja perhe. Oikeus viedä elämä ja tulevat sukupolvet paitsi perheen, myös kaiken sivilisaation. Se on lännen “vapaus”. mainos.

Vaikka liberalismi näyttää siltä, ​​se on suuri ongelma. Mielestäni siinä ei ole mitään. Liberalismin voitolla kaikkia vihollisia vastaan, jota hänen mielestään kuten Francis Fukuyama kutsuu “historian loppuun”, Dugin näkee lopun “nihilismiksi”. Viholliseton liberalismi tuhoaa itsensä. Sen jälkeen kun se on asettanut kaikki ihmisten monimuotoisuuden kulttuurit ja piiloutunut, “monimuotoisuuden” nimessä se kerääntyy sen taakse ja jättää tyhjäksi, kun taas “vapauden” voimakas ääni alistuu mustalle aukolle sen mukana. Liberalismi lopettaa kaiken, mikä tarkoittaa olla ihminen. Väite, että liberalismi on olemassa “humanismin” nimessä. Liberalismin tavoitteena on saada yksilö olemassaoloon; ihminen, koska se poistaa kaikki merkit paitsi kaukaisen atomin; perheistä, etnosista, samoin kuin miehistä ja naisista. Jälkimmäinen näyttää olevan yhtä herkkä ;

Ei ole myöskään kohtuutonta, että kuuluisien ihmisten nimien tuhoaminen on vaikuttanut antelias “poliitikkoihin”. Seurauksena on, että saamme jotain, jota kutsutaan “transsukupuoleksi”, joka oli täynnä ja Weimarin aikakausi huono, täynnä ideoita ja tieteellisiä ideoita. Itse asiassa lasten painopiste on tulla joustavammaksi amööban edun mukaisesti. Dugin viittaa tulevaisuuteen, miten ihmiset ovat muuttaneet maisemansa teknohybridien eduksi.

Putin vastaa Venäjän hyökkäykseen avainkysymyksillä, kuten kansalaisjärjestöjen kieltämisellä, mutta miksi on epätodennäköistä, miksi se on puolustuskeino, ja harvat ymmärtävät menneisyyden. Yhtenäisen Venäjän puolueella ei ole aavistustakoa taistella itsenäisyyden puolesta. Putin hakee itsenäisyyttä, joka on syntynyt Venäjältä, mutta hän pyrkii sopeutumaan länsimaisen demokratian esimerkkeihin. Sen avulla Medvedevin kaltaiset kenraalit voivat olla kumppanina hänen kanssaan roolien parantamisessa.

Toisaalta Venäjän ilmasto ja eroosio, jota voidaan tukahduttaa, mutta ei tuhota, näkee Putinin olevan tärkeässä asemassa Venäjällä historian ohjaamana ja voimakkaasti globalisaation torjunnassa, taistelemassa länsimaista eristystä vastaan, mukaan lukien Tšetšenian terroristien voittaminen (ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä). tuki Venäjän operaatioille Ukrainassa); sellaisten oligarkkien puhdistaminen, jotka eivät ole sitoutuneet Venäjän etuihin; Venäjän hallituksen keskittäminen pois aluepolitiikan poliittisesta vaikutuksesta ja eurooppalaisten instituutioiden edistäminen taloudellisina ja sosiaalisina instituutioina.

Pyrkiessään varmistamaan, että Putin on yrittänyt ilmaista näkemyksensä Münchenin tapauksesta 2007 lähtien. Muissa artikkeleissa on pyritty edistämään tärkeitä, mutta myös tärkeitä teemoja Venäjän asenteessa ja hengessä. Silti Dugin näkee materialismin edelleen valtavana. Putin harjoittaa euraasialaisuutta taloudellisista syistä ilman näkyvää Euraasian kehitystä. Tämä oli vakava virhe yhtenäisestä Euroopasta, joka muutettiin maiden, hiilen ja metallien, Naton, pankkien, pankkien ja yritysten koalitioksi, ilman mitään käsitystä siitä, mitä “Eurooppa” oli. Seurauksena Putinin johdosta puuttuu myös logiikka ja käsitys siitä, mikä on “Venäjä” ja sen paikka maailmassa.

On olemassa monia venäläisiä myyttejä, joita kutsutaan nimellä Katechon, joka on M: n Raamatun metafora antikristusta tuomitsevalle henkilölle, valtiolle tai maailmalle. Duginin neljäs poliittinen teoria pyrkii tulkitsemaan Venäjän asemaa Katechonina välttämään maailman valtaa, joka pyrkii vaikuttamaan ihmisten valintoihin. Duginin ideoilla ja strategioilla pyritään tarjoamaan vaihtoehto kaikille, jopa vasemmistolaisille tai oikeistolaisille, jotka haluavat kritiikin kapitalismista ja kansainvälisestä yhteisvastuusta. He tarkastelevat lasten puolella olevaa kommunismia, kommunismia ja sosialismia, sellaisena kuin se tuli länsimaisen valaistumisen aikakaudelta, ja neljännen poliisiopetuksen on täydellisesti hylättävä se, mitä he ajattelevat “uudenaikaiseksi”, johon vaikuttavat sosialistit, kuten René Guénon, linkittäen sosialismiin. ihmisenä, Martin Heideggerin toiminnan jäljitelmässä.

Hän tunnustaa Marxin analyysin arvon kapitalismin aikana, mutta torjuu ryhmittymien ja rakenteellisten voimien, kuten transsendenttisen tulkinnan ja identiteetin, taistelun; tunnustaa vapauden etsimät vapaudet, mutta vaatii vapautta muulle kuin vapaudelle lainkaan; intohimoisesti katsottuna se tukee Milozia, mutta torjuu maailman erilaiset roolit ja epämieluisuudet seuraamalla valoa. Seurauksena on, että neljäs poliittinen oppi on uusi ideologia, täysin modernismin torjuminen ja globalisaation vastaisen sodan vapautuminen.

Huolestuttavana asiana olevien kansalaisoikeuksien suhteen: of Mitä? “, Duginilla on ongelma edustaa länsimaisia ​​älyaktivisteja ajankohtana, jolloin länsi edustaa muuta kuin tuhoamista, riistämistä ja kuolemaa globalisaation ja liberalismin nimissä:

“Lopuksi. Eurooppa ja länsi. Ja alaspäin on sen merkitys. Sikäli kuin inflaatio on tapahtunut Euroopassa. Se on hyvin surullista, eikä se ole asia, josta kenen tahansa tulisi olla ylpeä. Siksi 4PT edustaa eurooppalaista ideaa, jossa Eurooppa ymmärretään pirstoutuneena yhteiskuntana: kulttuurina, joka etsii itseään helvetin sydämessä. . ”(4) Se on vaikea nielainen, mutta se on tosiasia.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Trump sanoo paljastavansa terrorismin Meksikon äänestäjien henkilöllisyystodistuksissa

McKinsey myöntää Pete Buttigieg -lisenssin paljastaa ostajia