in

McKinsey myöntää Pete Buttigieg -lisenssin paljastaa ostajia

Spread the love

WASHINGTON – pormestari Pete Buttigieg Se paljastaa asiakkailleen, avaa heidän suosionsa ja näyttää mahdollisten ostajien nimet, maanantaina ilmoitettu kampanja, allianssi, joka tarvitaan ehdokkaiden hyväksymiseksi hätätilanteessa vapauttaa yksityiskohdat työhistoria ja vetovoiman kustannukset.

Ilmoitukset seuraavat muutaman päivän intensiivistä tutkimusta herralta. Buttigieg on McKinsey & Company, ensimmäinen yritys, joka omistaa ensimmäisen työnantajansa yliopistossa. Yhtiö kertoi maanantaina hyväksyneensä Mr. Buttigieg paljasti asiakkaat, joiden kanssa hän työskenteli vuosina 2007-2010, hyväksyessään Buttigiegin viime kuussa esittämän pyynnön, ja hänet itse ylennettiin viime viikolla.

Senaattori kritisoi myös Buttigiegiä Elizabeth Warren Massachusettsista avasi varainkeruun toimittajille ja julkaisee keräilijöiden nimet, jotka ansaitsevat rahaa. Hänen päätöksensä tehdä tämä oli selvä tunnustus siitä, että hän ei voinut jatkaa taistelua rouva Warrenin kanssa, ja lisätietoja asioista, jotka tulevat etulinjan puolustajaksi.

Noustessaan Iowan äänestysten kärkeen, Buttigiegista, 37, on tullut säännöllinen tavoite joillekin demokraateille, etenkin Warrenille, jotka haluavat valloittaa mahdollisuuksiaan kaikkien aikojen ensimmäisissä presidentinvaaleissa. Sitten.

Vasemmalle nojautuvan aktivistin McKinsey-uran heikkous on tarjonnut ruokaa demokraateille, jotka uskovat hänen jatkavan kampanjaaan. Perjantai-iltana Iowassa pidetyllä kongressilla hän kohtasi ongelman työskenteleessään Chicagon pormestarin Lori Lightfoot -yhtiön kanssa.

Kriisi sai uusia näkemyksiä viime viikolla sen jälkeen kun paljastettiin, että yritys oli auttanut Trumpin hallintoa luomaan ulkopolitiikkansa, joka oli tuonut kritiikkiä ja johtanut Mr. Buttigieg itse kehottaa yritystä vapauttamaan hänet sopimusehdoin. Perjantai-iltana kokous Selitä yksityiskohtaisesti, kuinka he työskentelevät yrityksessä, selitä tekemäsi työn tyyppi paljastamatta sen asiakkaiden nimiä.

Uuden tiedon lähettäminen hänen McKinsey-asiakkaistaan ​​ja kampanjan tarjoajista voi tarjota ampujalle lisätyökaluja. Mutta hän ennusti, että kivikysymyksiin saattaa kohdistua paljon painostusta, mikä on lisääntynyt.

Lis Smith, Mr. vanhempi neuvonantaja. Buttigieg, sanoi maanantaina että kampanja julkaisee sarjan pian.

Rahoituksen keräämisen avaaminen toimittajille tarjoaa keinon välittää kaikki tiedot avunantajille suljetuissa ovissa ja tapa lisätä tietoisuutta heidän rahoituksestaan. Rouva Warren on senaattori Bernie Sanders Vermont ei seuraa julkisten varojen keräämistä. varapuheenjohtaja Joseph R. Biden Jr. on antanut toimittajille mahdollisuuden julkaista ne kampanjansa varhaisessa vaiheessa. On ollut useita tapauksia, joiden taustalla ovat ristiriitaiset kommentit, joiden mukaan herra Biden antoi sen lahjoittajille.

Buttigiegin edustaja Mike Schmuhl kertoi, että varainhoitaja on avoinna tiistaina, ja keräilijöiden luettelo julkaistaan ​​viikon kuluessa.

Onneksi herra Buttigieg uskoo, että oppositio hänen rahoitustapansa ja McKinseylle tekemänsä 20 vuoden sopimuksen takia ei vaikuta äänestäjiin.

Onko sillä merkitystä, määrää suurelta osin McKinseyn todellinen sopimus, jota ei ymmärretä.

Demokraatit ovat eri mieltä Mr. Buttigieg tai sen aktivistit sanoivat maanantaina, että niin kauan kuin he eivät toimi muissa korkean riskin yrityksissä, heidän aikansa yrityksessä eivät kilpaile kansanäänestyksessä, jonka määrittelee kuka ostaa presidentti Trump.

“Tämä kysymys on jo vaikuttanut äänestäjien elämään, joten koska näyttely ei ollut suuri ongelma pormestari Peteelle paikoissa, kuten Iowa tai New Hampshire,” sanoi senaattori Kirsten Gillibrandin kampanjassa työskentelevä demokraattinen strategia Meredith Kelly. “Mutta mitä tulee muihin ihmisiin, avoimuuden pitäisi olla harhaanjohtavaa.”

Herran seuraajat Buttigieg, vaikka utelias, tekee tämän.

Maanantaina sähköpostitse potentiaalisille keräilijöille Washingtonin neuvonantaja, joka on auttanut pormestaria keräämään rahaa, yksilöidään McKinseyn esittämiin kysymyksiin siitä, mitä hänen opposition tutkinnassaan on tehty.

“Ja kyllä, syytökset McKinseyä kohtaan ovat liian ilmeisiä, mutta liian merkityksettömiä ratkaisemiseksi”, kirjoitti neuvonantaja Alex Slater “McKINSEY MADNESS” -ohjeistuneessa sähköpostissa. “Lähetän sinulle linkin Peteelle sana toi esiin työnsä McKinseyssä ja yhteenvedon työstään yrityksessä. “

Buttigieg ja War Warren ovat useiden viikkojen ajan kampanjoineet katkerassa kampanjassa tukeakseen Iowan demokratiaa, ja koko heidän sotilaallisen valtionsa pitää sitä merkittävänä askeleena heidän tapansa presidentinvaaleissa.

Katsomme lasten näköisiä ja tulevia pian kiitospäivän jälkeen, kun herra Buttigieg haastoi rouvaan Warren vähentää veron jo tekemästään 11 ​​vuodesta nostaen verovähennyksiä kolmelta vuodelta, jolloin hän työskentelee McKinseyssä. Tässä veroilmoituksessa ei täsmennetty, minkä tyyppistä työtä hän teki McKinseylle, ainoalle paikalle, johon hänet lähetettiin.

Viikonlopun aikana Warren uudisti Buttigiegin mahdollisuuden avata keräilijöitään ja valita kampanjoitaan kertomalla New Hampshiren toimittajille, että hän on huolestunut “päivittäisistä konflikteista, joissa presidentin edustajat myyvät aikansa eniten tarjoavalle”.

Mr. hyväksyntä Buttigieg osallistuneille ja hänen McKinsey-teoksensa vapauttaminen herättää herra ajatuksen. Warren lauantaina kertoa kuinka paljon rahaa hän ansaitsee urallaan. Hänen havaintonsa osoittavat, että kaikki uskovaiset voivat kritisoida – ja lopettaa hänen nostamansa linjan – osoittamalla, mikä voi olla merkityksetöntä.

Las Vegasissa maanantai-iltana Warren sanoi olevansa “erittäin tyytyväinen nähdessään kaupunginjohtajien tekemän päätöksen, mutta antaaksemme meille Valkoisen talon”, jonka kanssa voimme parhaiten vertailla Trumpin hallintoa ja tapaa, jolla Trump tuli rahaa, ja Kuinka demokraatin pitäisi tehdä se? “

Buttigieg julkaisi luettelon ihmisistä, jotka tekivät lahjoituksia ensimmäistä kertaa vuonna 2019, mutta jotka eivät ole sen jälkeen tehneet niin. senaattori Kamala Harris Kalifornian presidentti, joka erosi viime viikolla presidenttikilpailusta, julkaisi luettelon ehdokkaistaan, mutta mikään muu vuoden 2020 demokraattisen presidentin presidentti ei tehnyt tätä.

Neiti Warren sunnuntai-iltana kumarsi herran paineeseen Buttigieg julkistamalla tietoja yrityslaki-asiakkailta saamista maksuista, paljastaen, että hän oli ansainnut noin 1,9 miljoonaa dollaria kolmen vuosikymmenen aikana – paljon vähemmän kuin hän olisi ansainnut lakiprofessorina Harvardissa ja muissa yliopistoissa.

McKinsey ei ollut vielä antanut julkista lausuntoa herralaisesta sopimuksesta. Buttigieg oli eri mieltä maanantaina, jolloin tiedottaja sanoi kilpailijalla olevan oikeuden neuvotella siellä asiakkaidensa kanssa.

“Olemme tietoisia presidentin kampanjan epätavallisista seurauksista”, hän sanoi. “Minkään näiden asiakkaiden kuvaaman työn tekeminen ei saa paljastaa teoksesta saatuja luottamuksellisia, omistusoikeuden alaisia ​​tai luottamuksellisia tietoja tai loukata tekijänoikeuksia.”

Jennifer Medina avustaa Las Vegasista.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Vladimir Putin oikeassa ”

Lisä Pensacola-ammunta: Gunman oli Saudi-armeijan kouluttaja