in

Lisä Pensacola-ammunta: Gunman oli Saudi-armeijan kouluttaja

Spread the love

Kolme ihmistä ammuttiin perjantaina merivoimien lentoasemalla Pensacolassa, Fla., Ja asemies oli Saudi-Arabian ilmavoimien armeijan jäsen Gov. Ron DeSantis Floridasta teki.

Viranomaiset eivät ole nimenneet ampujaa, jonka sherifin varajohtaja ampui. “Hän opettaa silti lentämistä”, sanoi kapteeni. Vankilan # 39 vankilan päällikkö Timothy F. Kinsella Jr., joka kieltäytyi kommentoimasta, olisiko ammunta tutkittu petoksena.

Mutta Mate Gaetzin edustaja, jonka koalitiovaalipiirien joukossa on Pensacola, sanoi uskovansa ammustelut väkivaltaisiksi ja että kyseessä on ulkomaisten valmentajien liittovaltion ryöstö.

“Voimme sanoa, että kyse on rikoksesta, ei rikoksesta työssä”, hän kertoi WEAR: lle.

Pensacolan tukikohta on lentänyt kansainvälisille opiskelijoille lentotunteja.

Washingtonin Saudi-Arabian suurlähetystön edustaja Saud A. Kabli kertoi olevansa tietoinen raportista, mutta hänellä ei ollut välittömiä kommentteja.

Kaksi upseeria ammuttiin, yksi käsivarteen ja toinen polveen, mutta heidän odotetaan paranevan, sheriffi sanoi. Siinä asuu yli 16 000 soturia ja 7400 siviiliä.

Pensacolan baptistisairaalan tiedottaja Kathy Bowers kertoi, että sairaala oli vastaanottanut kahdeksan potilasta. Escambian piirikunnan varajohtaja Chip Simmonsin mukaan kuoli myöhemmin yksi baptistitapahtuman uhreista. Kaksi muuta uhria on kuollut tukikohdassa, hän sanoo.

Uhrien henkilöllisyyttä ei julkisteta.

“Se on osa sotilaiden perhettä”, kapteeni Kinsella sanoi. “Se on meidän osa, ja olemme huolissamme teistä, joita tämä katastrofi koskee.”

Viranomaiset kertoivat vastaanottaneensa ammuntaa koskevat puhelut noin klo 6.50, ja perustus asetettiin lukkiutumiseen.

“Kävely julkisessa teatterissa oli kuin oleminen elokuvassa”, Escambian piirikunnan sheriffi David Morgan sanoi.

Hän lisäsi, että viranomaiset eivät metsästä lisäaseita.

Escambian läänin komissaari Jeff Bergosh työskentelee yrityksissä toimistojen urakoitsijoina. Juuri ennen klo 7.00 he kiipesivat pääportista portille ja näkivät monia autoja, epätavallisen paljon, odottamassa eteenpäin.

Sitten yhtäkkiä tuli paljon poliiseja ja autoja “, hän sanoi” kovien äänien ja huutojen kanssa “tulevan hänen ympärillään olevalta jalkakäytävältä. Myös hälyttimet olivat menossa tukikohdan sisäpuolelle, hän sanoi.

Bergosh otti välittömästi yhteyttä yhdeksään työntekijäänsä varmistaakseen, että he olivat turvallisia. Kolme heistä oli jo tullut taloon sulkemisen vuoksi. Hän puhui heille.

“He sanoivat olevansa hyvin”, Bergosh sanoi. Ja sitten hän vahvisti pelkonsa: “Se ei ollut pora.”

Tuntia myöhemmin herra Bergosh tuli taloon joidenkin piirivirkailijoiden kanssa ja saapui ammuntapaikalle. Hän näki veri ja leikkii. Ensiapuhenkilökunta hoiti loukkaantuneita. Helikopteri oli aikeissa nousta.

“Siellä oli satoja ihmisiä”, Bergosh sanoi. “Oli paljon väkivaltaisia ​​tapahtumia.”

Kaksi lattialla istuvaa naista odottavat innokkaasti palaamistaan ​​huomenna perjantaina.

Rita, joka kieltäytyi antamasta koko nimeään, istui punaisessa autossa kolmen vanhimman tyttärensä kanssa, jonka hän oli juuri poistanut koulusta ammunnan jälkeen. Rita kertoi kuulleensa neljä ampumista kotonaan, mutta ajatteli olevansa oppipoika – ei ampuja – kunnes miehensä, joka toimii huumeiden vastaisena neuvonantajana, soitti kysyäkseen, oliko hän ja heidän tyttärensä turvassa.

Rita kertoi, että hän ei voinut palata kytkimiin, jotka kantoivat vanhempia tyttäriä. Heillä on kolme teini-ikäistä tytärtä, jotka jäävät isovanhempiensa luokse.

Noin klo 11 Rita istui autossaan autossa tien varrella, pysäköity alavirtaan kulkevan sillan eteen. Useat poliisiautot sulkivat sen.

Lähistöllä äiti odotti huoneessa kahden lapsensa kanssa. Lucy, joka myös kieltäytyi antamasta sukunimeään, kertoi soittaneensa aviomiehelleen uudestaan ​​ja uudestaan ​​kuultuaan ammunta, mutta soittivat vasta viisi tuntia myöhemmin.

Hän kertoi hänelle kertovan lapsilleen, että hän rakasti heitä, hän sanoi, ja se sekoitus – viha, suru, pelko – täytti hänet. Hänen perheensä oli turvassa, mutta hän oli surullinen, ettei ollut alas, kaukana muista kahdesta lapsestaan ​​ja aviomiehestään. Hän sanoi, että heidän aviomiehensä valmistautuivat lauantaina armeijan jäsenille pidettävään mäntyseremoniaan.

Presidentti Trump on lyhyt kuvaus ampumisesta ja korostaa tilannetta, Valkoinen talo teki.

Toinen presidentti Mike Pence viestissä Twitterissä että hän oli “surullinen” kuullakseen kauheasta ammunta.

Tasavallan presidentti DeSantis vieraili Pensacolassa perjantaina iltapäivällä. Hän lisäsi, että Saudi-Arabian hallituksen olisi maksettava takaisin uhrien perheet.

“Saudi-Arabian hallituksen on muutettava asioita parempaan suuntaan. Ja mielestäni he ovat täällä velkoina yhtenä heistä”, hän sanoi.

The F.B.I. ohjaten tätä tutkimusta, hän lisäsi.

Alueella “on suurin ylpeys kaikista Luoteis-Floridassa”, sanoi tasavaltalainen Gaetz.

“Tiedän, että maassa on paikkoja, joissa joskus on konflikteja armeijan ja armeijan välillä, mutta kotomme ovat sellaiset, jotka olemme”, hän sanoi. “Tätä me rakastamme, ja siksi sydämemme särkyy tänään.”

Sijaitsee Pensacolassa, Floridan Panhandlessa, ja se on peräisin & # 39; 1820-luvulta ja sitä pidetään operaationa merivoimien tukikohtana. Ensimmäisen maailmansodan jälkeen monet merivoimien ja merijalkaväen lentäjät ja lentäjät ovat aloittaneet lentokoulutuksensa, ja tässä vaiheessa merivoimien Blue Angels-laivue muodostuu.

Maakunnan säätiön piirikomissaari Doug Underhill sanoo, että trauma-ohjaukset ovat tulleet heidän avunsa hakejien seurauksena.

ensimmäinen, osoitteessa Joint Base Pearl Harbor-Hickam Oahussa Keskiviikkona se tuli, kun hallinto valmistautui 78. vuosipäiväänsä 7. joulukuuta hyökkäyksessä Japaniin, joka pyyhkäisi Yhdysvallat toisen maailmansodan.

Yhdysvaltain merimies avasi tulen tukikohdassa, Pearl Harborin merivoimien telakalla olevalla kuivalla laiturilla, ampuen kahta merimiestä ja loukkaantuneen yhden ennen kuin tappoi itsensä.

Ammunnan motiivi ei ole tiedossa. On myös epäselvää, missä roolissa aluksen kapteeni työskentelee rautatieyrityksille – puolustusministeriölle – tai tahallisesta poistosta.

Merimies lähetettiin Yhdysvaltoihin. Eversti, telakalla työskentelevä merimies, sanoi takapäällikkö. Robert B. Chadwick II, Havaijin armeijan päällikkö.

Derrick Bryson Taylor, Kalyn Wolfe, John Ismay, Lara Jakes ja Nicholas Bogel-Burroughs johtivat raporttia.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

McKinsey myöntää Pete Buttigieg -lisenssin paljastaa ostajia

Lisäykset Floridassa ammuntaan: Gunman sanottiin tunnistettavaksi