in

Lisäykset Floridassa ammuntaan: Gunman sanottiin tunnistettavaksi

Spread the love

Saudi-Arabian miehellä, joka ampui ja tappoi kolme ihmistä Floridan sotilaamarkkinoilla perjantaina, ei ole yhteyttä kansainvälisiin terroristeihin, ja näyttää siltä, ​​että hän on aloittanut heidät Yhdysvaltojen tiedustelupalvelun ja aktivistien alustavien yritysten jälkeen.

Asemies, joka on tunnistettu ltn. Mohammed Saeed Alshamranin tappoi tähän vastannut varaherra. Luutnantti Alshamrani opiskeli lentäjäksi ja saapui Yhdysvaltoihin vuonna 2018, sanoo amerikkalainen virkamies, jolle kerrotaan tutkinnan alkuvaiheista. Mutta yhdessä vaiheessa luutnantti Alshamrani palasi Saudi-Arabiaan ja palasi sitten Yhdysvaltoihin helmikuussa 2019, virkamies sanoi.

Profeetta paljasti koulutusohjelmansa Pensacolan sotilaslentoasemalla vasta kaksi päivää ennen ampumista, virkamies sanoi.

Ei ollut tiedossa, että luutnantti Alshamrani oli Yhdysvalloissa Zebulonin ja koulutusraportin laatimisajan välissä, mutta näyttää siltä, ​​että hän asui pitkään Pensacolan alueella, virkamies sanoi.

Kuusi muuta Saudi-Arabian kansalaista pidätettiin kuulusteluun lähellä ampumapaikkaa, joka tapahtui kahdella kivipinnan m & # 39; luokan kerroksella. Kolme pidätetystä saudista valvoi tapahtumaa, selostetun tutkinnan perusteella.

On epäselvää, olivatko pidätetyt saudit oppilaita luokkahuoneessa, eikä ollut tiedossa, että tapahtuman tekijät olivat yhteydessä aseeseen, henkilö kertoi.

Facebookissa ihmisten perhe tunnisti Joshua Caleb Watsonin yhdeksi uhreista. Adam Watson kirjoitti lausunnossaan, että hänen nuorempi veljensä “pelasti tänään monia ihmishenkiä omiensa kanssa”.

“Useamman kerran ammuttuaan hän veti ulos ja kertoi reagointitiimille ampujan ollessa, ja yksityiskohdat ovat tärkeitä”, hän kirjoitti. “Hän kuoli sankari ja olemme ylpeitä, mutta sydämessämme on reikä, jota ei koskaan täytetä.”

Herran isä Watson ja Watson, kertoi The Pensacola News Journalille että hänen 23-vuotias poikansa ammuttiin viisi kertaa. Asejoukon komentajalle oli annettu kaksi viikkoa aikaisemmin koulutus lentää lentokoneessa, hänen isänsä kertoi toimittajalle.

Viranomaiset eivät julkistaneet uhrien nimiä. Kahdeksan ihmistä loukkaantui hyökkäyksessä. Sheriff Morgan sanoi, että kaksi kahdeksasta toimivat varajäseninä.

Toinen laukaus käsivarteen ja yksi polveen, mutta molempien odotetaan paranevan ja yksi vapautettiin sairaalasta lauantaina, sheriffin toimiston tiedottaja kertoi.

Kapteeni Kinsella sanoi, että uhrit olivat “osa sotilasperhettä”.

“Se on osa meitä, ja olemme huolissamme teistä, joihin tämä vaikuttaa”, hän sanoi.

Tutkijat yrittivät selvittää, mikä motivoi aseen.

Senaattori Rick Scott, floridalainen republikaani ja edustaja Matt Gaetz, republikaani, jonka piiriin kuuluu Pensacola, kuvasivat molemmat vaarallisiksi. Mutta parlamentin virkamiehet kertoivat, että se oli ensimmäinen kerta, kun he tiesivät aseen laukauksen syyn.

Jihadisti-ilmiötä valvova SITE Intelligence -ryhmä mainitsi Twitter-tilin samalla nimellä kuin aseenmies, joka kirjoitti “haluavan” kutsua Yhdysvaltoja “huonoksi maaksi” ja protestoi tukevansa Israelia.

SITE: n mukaan artikkelissa mainitaan myös Osama bin Laden, entinen Qaidan johtaja, ja vastusti ulkopolitiikkaa.

En ole häntä vastaan ​​Amerikan puolesta ”, hän sanoi. “En vihaa sinua oikeuksistasi. Vihaan sinua, koska tuet joka päivä, autat taloudellisesti ja mobilisoit vain muslimien lisäksi myös ihmisiä.”

Tiliä ei voitu varmentaa erikseen, ja viranomaiset eivät vahvistaneet, että se oli kytketty ampuma-aseeseen.

Wanama oli Saudi-ilmailujoukkueen opiskelija. Saudi-Arabian lentäjät ovat harjoittaneet koulutusta Pensacolan tukikohdassa vuodesta 1995.

Ampuja käytti 45 mm: n 9-tuumaista Glock-kättä ja pitkää aikakauslehteä ja tarttui neljästä kuuteen muuhun aikakauslehtiin m & # 39;

Capt. Vanhempi varapuheenjohtaja Timothy F. Kinsella Jr. sanoi, että noin 200 kansainvälistä opiskelijaa opettaa ala-asteella. He ovat kotoisin maista kuten Italia ja Norja, mukaan lukien Saudi-Arabia, ja heitä koulutetaan lentämään helikoptereita tai F-15-koneita ohjelmaan perehtyneen merivoimien lentäjän mukaan. Amerikkalaiset ja saudit opiskelevat yhdessä ennen erillisten ohjelmien kehittämistä.

Mr. Scott ja Mr. Gaetz vaati, että ampuminen osittain siitä, mitä hän piti riittämättömänä hallituksessa palauttaessaan ulkomaalaisia ​​joukkoja. Kuvernööri kertoi haluavansa olevansa “täysin valaistunut” sotilasohjelmiin, jotka kouluttavat ulkomaalaisia ​​Yhdysvalloissa.

“Se oliko henkilö tehnyt tämän islamin takia vai oliko epävakaa, tämä oli vaarallista”, Scott sanoi. “Ei ole mitään syytä, miksi meidän pitäisi kouluttaa hallituksen joukkoja ihmisille, jotka haluavat vahingoittaa meitä.”

Saudi-Arabian kuningas Salman on kehottanut presidentti Trumpia esittämään huolenaiheensa ja kiistämään aseenmiehen, joka sanoi Trumpin mukaan edustavansa Saudi-Arabian kansaa.

“Kuningas sanoi, että Saudi-Arabian ihmiset olivat vihaisia ​​aseenmiehen tekemistä julmuuksista”, Trump sanoi hän lähetti Twitteriin.

Ammunta tapahtui perjantaina Pensacolan merivoimien kahdessa kerroksessa, missä ulkomaiset armeijan ohjaajat ovat opiskelleet vuosikymmenien ajan.

Lainvalvontaviranomaisten mukaan he aloittivat hätäpuhelujen vastaanottamisen kello 6.50 ja säätiö oli suljettu. Se oli toinen ampuminen merivoimien alueella tällä viikolla.

“Kävely jengissa oli kuin oleminen elokuvassa”, sheriffi Morgan sanoi perjantaina.

Liam Stack osallistui raporttiin.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Lisä Pensacola-ammunta: Gunman oli Saudi-armeijan kouluttaja

Maailma Seymour Hershin mukaan