in

Maailma Seymour Hershin mukaan

Spread the love

Hershin kirjassa, kuten aikaisemmassa teoksessa, luetellaan nimet. Mutta tällä kertaa kyse on toimittajien ja toimittajien nimistä, joiden toimittajat huomauttavat vääristyneensä.

Ostoksesi Amazon.com Alla olevien linkkien kautta auttaa FPJ: tä tukemaan sinua ilman lisäkustannuksia.

Seymour Hersh uusi, Toimittaja: Muistelma, joskus se epäonnistuu, jos virheellinen näyttö ei aiheuta reaktiota tai tosiasioiden muutosta. Se on lähin kirja, joka koskettaa usein kaikkea, mikä vaikuttaa Hershin työhön sodan, kidutuksen tai muun pahan lopettamiseksi. Päinvastoin, Hershin on aika työskennellä Eugene McCarthyn kampanjassa. Vuonna 1960, luvussa 3, Hersh liittyy Yhdysvaltain armeijaan ilman, että mikään sana selittää miksi. Luvussa 14 hän hylkää presidentti Richard Nixonin vakavan hyökkäyksen ensimmäisen ladyn kohteeksi, koska Hersh piti asiaa yleisen järjestyksen alaisena. Eikö en salli Nixonin pysyvän virkakautessaan eikä liittovaltion laki vaikuta siihen?

Hersh on tietysti jo tottunut ja halukas eristäytymään tarinasta, vaikka tarina on hänestä, mutta näyttää siltä, ​​että tämä kirja kertoo meille, että hän sai sen sanomaan, että sen on pitänyt näyttää. Se ei ole poliittista tai moraalista toimintaa; yhdistettynä totuuden etsimiseen ja paljastamiseen, etenkin voimakkaiden valheiden väärentämisessä. Mutta olen tyytyväinen työhön, joka ajoi Hershin. Ja jos se oli jotain muuta, he todennäköisesti eivät kerro meille. Viime syyskuussa työskentelin valmistelemalla kokousta, josta Hersh oli päättänyt puhua ja joka oli tullut esiin viime hetkellä, koska hän ei halunnut tulla tapaamaan Chelsea Manningin tai Edward Snowdenin kanssa, jotka eivät ehkä ole vedonneet potentiaalisiin lähteisiin – tai eivät lainkaan heidän mainitsemistaan ​​syistä. Hershin kirja, kuten hänen elämänsäkin, koostui yhdestä silmästä, joka kiehtoi tulevaisuuden lähteitä, jotka antavat hänelle elantonsa.

Hersh kirjoittaa, ettei hän koskaan odottanut kirjoittavansa esseitä, ennen kuin oli saavuttanut pisteen, jossa hän ei pystynyt työskentelemään. Tavallaan hän ei todennäköisesti ole vielä kirjoittanut. Se on kirja, joka kattaa paljon tällaista, mutta jonka mukaan se ei kerro, että sillä ei ole syytä valittaa, vaan jotain, jota ajatellaan. Hershin kirja on täynnä lausuntoja asioista, jotka hän sanoi luvanneen joku vuotta sitten, että hän ei koskaan paljasta. Lukija ei koskaan tiedä varmasti, onko lupa myöhemmin annettu, evätty pääsy vai onko mitään yhteyttä kuoleman vuoksi vai yksinkertaisesti ajoittain. Mutta se osoittaa, kuinka usein Hersh lukee uutiskirjeitä tai tarpeettomia uutisosia houkutellakseen lähdettä tai työnantajia tai kieltäytyy tekemästä yhteistyötä salaisen hallituksen kanssa, tai – todennäköisemmin – yksinkertaisesti siksi, että hän uskoo enemmän olevan vain myytti. liian huono sanoa. Mitä muuta Hershillä on, ja aikooko hän kertoa meille uudestaan? Jos hän ei olisi sanonut mitään enempää, valituksissamme olisi silti ollut paljon toimittajia ja kirjailijoita ja tuottajia, joista Hersh paljasti enemmän kuin oma.

Hershin kirjassa, kuten vanhassa teoksessaan, mainitaan nimet. Mutta tällä kertaa toimittajien ja toimittajien nimet asettavat esityslistaan: läheisyys valtaan, Yhdysvaltoihin perustuva valta, sota, rasismi ja kilpailu – ja niin edelleen. New York Times Haluaisin mielelläni tarinan menneisyyden pahasta The Washington Post, mutta olisin halunnut, että kukaan ei ota sitä, se on tarina CIA: lla, ja yksi mafian kohdalla. Hersh seurasi jokaiselle saatavilla olevaa johtoa, mukaan lukien My Lai -tarina, mutta kukaan ei halua seurata sitä. Kirjassa on tapaus, jossa Hersh antaa julkisen lausunnon ja kutsuu Vietnamin erikoisjoukkojen sotilaan tulemaan lavalle. Sitten hänet pyydetään vahvistamaan, että Yhdysvaltain helikoptereilla on tapana astua alas ja yrittää hallita Vietnamin maanviljelijöitä ja heidän sivujaan. Tällainen uutinen oli, on ja tulee varjostamaan Yhdysvaltojen kaduilla, jotta kaikki pääsevät pois, paitsi että useimmat uutistoimistot eivät saaneet tehdä niin.

New York Times Toimittaja Abe Rosenthalilla on kirjassa paljon kiusallisia hetkiä, mutta minua häiritsevä on hyvä ajoitus, kun hän ilmaisee törkeäänsä, että CIA: n johtaja William Colby ei tue demokratiaa diktatuurin yli. Tämä ilmiö! Vaara! Mikä heidän mielestään CIA on?

Hersh löysi tavan työskennellä kaikenlaisille ihmisille ja kuvaa työtänsä journalismissa selittäen, että kyseessä oli 24-vuotias sanomateollisuus, jossa toimittajat ansaitsivat paljon mainosrahoja ja toimittajilla oli enemmän aikaa. Hersh huolestuttaa, kuinka väärät tavat voivat tehdä uutisia tänään. Tarkkuus on aina hänen tavoitteensa. Mutta epävirallisia aiheita, jotka tuottavat kansiot, ei valita satunnaisesti. USA: n vastaisten, venäläisten, muslimien vastaisten, korealaisten ja demokratian vastaisten asioiden kanssa, sellaiset, joita monet toimittajat näyttävät haluavan. Se, että Hersh löysi tavan muodostaa yhteydenpito sellaisiin ihmisiin ilman, että heistä olisi tullut sellaiseksi itsenäisesti julistamana valkoisena miehenä, on todella auttanut meitä selvittämään, mitä on tapahtunut.

Tämä artikkeli on julkaistu DavidSwanson.org 11. kesäkuuta 2018.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Lisäykset Floridassa ammuntaan: Gunman sanottiin tunnistettavaksi

Palaute | Elämämme eteenpäin