in

Palaute | Elämämme eteenpäin

Spread the love

Kaksi kuukautta myöhemmin Trumpin hallinto esti lain voimaantulon, ja nyt E.P.A. on päästänyt ulos lopullinen sääntö joka heijastaa Obaman aikakauden prioriteetteja. Virasto Tallennetut riskien välttämistoimenpiteet, mukaan lukien turvallisen tekniikan tuntemusta koskevat vaatimukset, kolmansien osapuolien suorittamat riskinarvioinnit ja riskianalyysin “syyt”.

Vaikka Texasilla on eniten vesivirastoja maassa, Illinoisissa, Kaliforniassa, Iowassa ja Louisianassa tehty ja he myös. Houston-sanomalehden mukaan hallitusta ei ole ei pysty sisältämään ainakin yhtä mahdollisista myrkyllisistä tai lämpövaaroista, jotka aiheuttavat sen tilojen ulkopuolelle.

The E.P.A. Hänen mukaansa nämä alueet – alueet, joihin huumeonnettomuuksien levittäminen voi vaikuttaa – “vaaralliset alueet. ”Yksi kolmesta lapsesta Amerikassa menee kouluun olen haavoittuvainen. Tämä tarkoittaa, että yli 19 miljoonaa lasta on vaarassa haitalliset huumeet joita nämä kasvit käyttävät, varastoivat ja voivat tuottaa, kun ne tuottavat muoveja, torjunta-aineita, liimoja ja muita aineita.

Houstonin ympäröivä alue on hyvä esimerkki. Öljy- ja kaasutoimistot ja kemikaalitehdas 52 mailin Houstonin laivakanavalla ovat muuttaneet kaasun Harris Countyssa kansanterveydelle vaaralliseksi, mahdollisuuksien maksimointi Syöpää ja hengitysvaikeuksia sairastavat asukkaat – ja lyhentävät lasten elämää. Lapsia, jotka asuvat lähellä Houstonin laivakanavaa, ovat 56 prosenttia voi kehittää leukemiaa kuin ne, jotka asuvat yli 10 mailin päässä.

Minulle tarina on minun. Kyllä, sairaanhoitolaitosten puhkeaminen voi olla tappava. Mutta myrkyllisten kemikaalien käytön pitkäaikainen vaikutus on tappava. Vuonna 2016 minulla oli diagnoosi Yliherkkyyspneumoniitti, harvinainen autoimmuunisairaus, joka johtuu toistuvasta m & # 39; pölystä tai toistuvista toksiineista. Lääkärit kertoivat myös, että ilma oli sisällä, mutta olen varma, että Houstonin huumekontakti oli vakava sairaus. Kaupungissa on pieni ero sisäilman ja ulkoilman välillä.

Kun matkustan – olen täällä Yhdysvalloissa. sääuutisia Madridissa – Tuon mukana happikoneen, jonka voin kantaa, jos pystyn. En voi kävellä kovin kaukana, ja kävelen hieman hitaasti hengitykseni takia. Julkinen puhuminen voi olla vaikeaa, kuten kaikki muutkin ponnistelut. Elinajanodoteeni ei ole ohi (10 vuotta, lääkäri kertoi minulle). Uskon, että se on plus.

Perheessämme keuhkosairaudet ovat yleisiä. Oivallukseni tuli samana vuonna, kun isäni Gregorio V. García kuoli m & # 39; keuhkosyöpään 79-vuotiaana. Hän työskenteli Asarco Refresh -yrityksessä Corpus Christissä, Teksasissa, ja oli Yhdistyneiden terästeollisuuden yhdistyksen jäsen 30 vuotta. Tämä sovellus on ensimmäinen, joka altistuu myrkyllisille aineille. Monet, kuten hän, kuolivat syöpään.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Maailma Seymour Hershin mukaan

Parantava juhla