in

Parantava juhla

Spread the love

Huomion parantaminen voi alkaa ymmärtämällä miten kohdellaan ja arvioimalla avoimuuden etuja kansainvälisesti.

Ostoksesi Amazon.com Alla olevien linkkien kautta auttaa FPJ: tä tukemaan sinua ilman lisäkustannuksia.

Fasismi on sairaus, petokset, vaarallinen maailmankuva. Valhe rohkaisee ja saastuttaa sen. Hänen luonteensa on lukuisa ja monimuotoinen ja kestävä. Aikana, jolloin heidän yhdistelmänsä hiipuu sellaiselle tasolle, on enemmän kuin vain intohimoinen idea olla onnellinen ja lopettaa muiden päättäminen.

Fašismi ei ole synnynnäinen kulttuuri, joka uhkaa antifašistisen maailman puhtautta, kuten voitaisiin sanoa, kun he lukevat iskulauseita, kuten “Goodwill on kuollut hullu” antifašistisissa kokouksissa.

Fašismia ei ole helppo eliminoida, eikä ole hyvä poistua kaikesta oppositiosta, vaikka se olisi sama argumentti. Ideoiden käsitteleminen ja miten tehdä paremmin on keskusteluaihe, johon sisältyy joidenkin tekniikoiden kritisoiminen vähemmän tehokkaiksi kuin toiset. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista vastustaa antifašistista aktivismia olematta fanaatikko – vaikka ei fasisti.

Kuinka fasismi toimii: meidän politiikka ja he

Jason Stanleyn uusi kirja Kuinka fasismi toimii: meidän politiikka ja he Siinä tutkitaan asioita, jotka tekevät ihmisten kiinnostuksesta niin tärkeitä, vaikka olen eri mieltä heidän kanssaan vastakkaisten ideoiden monimutkaisuuden vuoksi: itsearviointi.

Stanley kertoo fasismista, joka perustuu useisiin viimeaikaisiin esimerkkeihin ja aiempiin & # 39; Jos ajattelen kuitenkin historiakirjoja yhdysvaltalaisessa koulussa. missä ne löytyvät Lies Opettajani sanoi minulle kirjoittanut James Loewen tai Väärän löytäminen toimittanut Mr. Raphael tai muut vastaavat julkaisut Yhdysvaltojen koulujen etujen mukaisesti. se on kasvanut siihen pisteeseen, että se lupaa seurata lippua, ja taistelua todellisen selän opettamiseksi voidaan luonnehtia antifašistiseksi sotaksi.

Stanley kirjoittaa, että fasismi etsii vanhoja perheitä, monet esimerkkejä ja koulutusta hallitsevalle luokalle. Tarpeeton alistuminen auktoriteetille on uskoa jotain suurempaa kuin sinä itseäsi ja sitä, mitä uskonto ja vakuuttaminen jakavat, vaikka Stanleyä ei tunneta olevansa uskonnollinen. Tämä on jatkunut jo vuosikymmenien ajan.

Fašismi ja orwellianismi, sanoo Stanley. Toisin sanoen, se aiheuttaa korruptiota, kuten korruption torjuntaa, turhaa tekosyynä ja sorron oikeutta ilmaisuun. Sen tyyppinen korruption vastainen toiminta on täydellinen luottamus ihmisiin, jotka saavat sen pahimpaan tilanteeseen. Hänen mielipiteensä on toinen järjen ja todisteiden vastaanottamiseksi julistettu irrationaalisuus, ja luonnonlait ovat erottamattomat. Hänen käsityksensä vapaasta tahdosta on sotilaallinen peli. Tämä käyttäytyminen on pieni ongelma valtamedialle, mutta täällä on helppo kuvitella tietävän, missä fasistinen linja ylitetään.

Fašismi on anti-älyllistä, kasvatusta estävää. Se tulee arvottomien asioiden paikkaan silmissä ja meditaatiossa.

Fašismi suosii johtamista, rasismia ja yhteisvastuuta (koska m & # 39; ihmisryhmät yhdistyvät toisessa rodussa tai toisessa ja koska ne ansaitsevat paljon rahaa).

Fašismilla on taipumus kiusata. “Et tule paikkaasi!” He huutavat Charlottesvillessä.

Fašismi vaatii lakia, jota kutsutaan laki ja järjestys, toisin sanoen: Eri rasismin ja väkivallan muodot. Stanley tutkii Yhdysvaltain rikos pidätyksiä. useiden Yhdysvaltain presidenttien johdolla. molemmilta puolilta. Kukaan ei voi kutsua ketään tällaisiin tapahtumiin osallistuviin, mutta fasistinen taipumus on juuri se: osa räjähdyksen muodostavasta on täynnä.

Fašismi pelkää seksiä ja raiskauksia ja rotujen sekoittumista. Trump on vaatinut meksikolaisia ​​rikollisia ja haluaa viattomien pienten lasten tappamisen New Yorkissa raiskauksesta ei millään laillisella syyllä, vaan täydellisesti tämän väärennetyn propagandan mukaisesti, kuten Stanley selitti.

Stanleyn esimerkit jokaisesta yllä olevasta ovat peräisin muualta, Saksasta, Italiasta ja viimeksi Puolasta, Unkarista, Intiasta, Turkista, Venäjältä, Myanmarista ja Yhdysvalloista – olen huomannut koko Ukrainan, mutta yksi lause Israelista on uskomaton leikkaa se pois!

Stanley kertoo vahvasti, että kun Trump sanoi haluavansa tehdä Amerikasta tehokkaampaa, hänen vastauksensa oli mikä oli 1930-luku. Esimerkki Trumpista voisi olla Charles Lindbergh, “America First” -fani ja huumorintaju.

Stanleyn tutkimuksessa jatketaan ajatusta, että vakuuttavat ideat erottavat meidät “heistä”. Lisäisin, että vakaumuksen tärkein osa on usko julmuuden voimaan. Tietenkin, molemmat tekijät ovat paljon yleisempiä kuin riskitekijöiden yhdistelmä, jonka otamme tehdäkseen siitä houkuttelevan.

Eräässä kirjassaan Stanley vastaa kysymykseen “tasa-arvosta työpaikoilla tai armeijassa”. Tämä tunnustus siitä, että on oltava sota, sekä muinainen myytti siitä, että sodankäynti tapahtuu. sen väkivaltaisen uskomuksen mukaisesti, jota pidän keskeisenä henkisen älykkyyden kannalta, vaikka kukaan amerikkalainen ei voi tiivistää sitä sodan vaiheiden tarkkailijoille.

Stanley puolustaa sananvapautta tuomitsemalla tuomitut eurooppalaiset kieltäytymästä tappamasta. Olen samaa mieltä kumoamisesta, mutta vielä yksi vaikea tunnustus tällaisten lakien vapaudesta.

Stanleyn kirja on toisella tavalla vastaus kysymykseen, joka on vaivannut demokraateja ja vuosia sitten: “Kuinka Trump voitti?” Tämän seurauksena on järkevää, että kirja ei maksa enemmän kuin useimmat venäläiset. Silti Russiagate palauttaa otsikonsa uudelleen. Stanley ei puhu vääriin väitteisiin, jotka syyttävät Yhdysvaltoja loukkauksista, “Putin-rakastajan!” Huudasta. Tai Pearl Harborin viimeisin vaatimus. M & # 39; paikka, antamatta mitään todisteita, sen nimeämättömän (esimerkiksi salaliiton) tarkoitukselle, joka keksi Venäjän TV: n ja heikensi ns. Demokratiaa upottamalla “totuus” ja “epämääräiset lausunnot”. Stanley sanoo, että se toimi hyvin, koska hän ei tarjoa valtuuksia kenenkään kanssa, jonka kanssa hän voi olla samaa mieltä.

Seuraavalla sivulla, kun keskustelemme Venäjä-TV: stä, Stanley saapuu antamaan esimerkin tästä, lukijoita ei voida syyttää uskovansa olevansa Venäjän televisiosta. Jos kuitenkin tarkastelet mallia, jota hän käyttää esimerkillään, näyttelyn järjestää Family Research Council, homojenvastaisiin kokeiluihin keskittynyt organisaatio. Syy tämän ohjelman ehdotukseen, jonka mukaan ilmastotieteilijät edistävät homoseksuaalisuutta, on esimerkki verkkoideologiasta, ei mallista, joka yhdistää erilaisia ​​ideoita demokratian heikentämiseksi, eikä lainkaan venäläisestä televisiosta. Ja on epäselvää, miksi useat ideat eivät tue demokratiaa, elleivät ne ole ristiriidassa vertaukseen liittyvien valheiden kanssa.

Stanley, kuten kaikki muut ihmiset maan päällä, haluaa kiistää “salaliitoteoriat”. Ne tarjoavat joitain erinomaisia ​​esimerkkejä Trumpin salaperäisestä ja tuhoisasta ideologiasta sekä salaliitoteorioista. Mutta kuten kaikki muutkin, jotka olen koskaan lukenut tässä artikkelissa. he kieltäytyvät löytämästä salaliitoteorian merkityksen todellista merkitystä. tulkinta kaikki tulkinta idea kuten tämä:

“Ajatus pyrkimyksestä paljastaa kiistanalainen tapaus tai kysymys yksityisenä ryhmänä tai sopimuksena yksityisessä tai henkilökohtaisessa tilassa.”

Mutta niiden merkityksellä ei ole merkitystä. Jos sanoisin, että demokraattinen kansallinen komitea on salaa suunnitellut heikentävän senaattori Bernie Sandersin ensimmäistä kampanjaa, tarkoitan diktionistisia ideoita ja toisinajattelijoita. Ja jos voin sanoa, että Donald Trump ja Venäjän hallitus ja WikiLeaks ovat salaa salaliitossa hyötyneet vaaleista paljastamalla Sandersin sähköpostit Sandersin uusintavalinnoista, puhun hallitsevan sopimuksen merkityksestä ja tässä tapauksessa asiasta, jota ei ole julkisesti saatavilla täällä, mutta mukaan ja useimpien julkaisujen mielestä se ei ole “salaliitto”.

Julkiset aktivistit syyttävät selkää väitetysti pakottaen Facebookin ja Twitterin kieltämään Alex Jonesin olevan “uskonnollinen terroristi”. Ehkä se liittyy väkivallan yleisesti hyväksyttyyn hyväksymiseen. Mutta kun estät häntä uskomasta, että joskus kaksi tai useampi ihminen tekee salaa jotain, olet avannut oven pysäyttääksesi kaikki muut samassa paikassa.

Mielestäni on parasta jättää sana “juoni” sen tilalle käyttää lauseita kuten “arvata” vs. “perusta” tai “väärä” vs. “Tietysti.” työskennellä monien vuosien ajan eikä koskaan päättynyt.

Mutta miten? Pitäisikö valittujen virkamiesten fasistien olla tekemättä jotakuta parempaa pitämään tukeaan? Riittääkö vain viihdyttämisestä? Jossain määrin tämän on oltava totta. Mutta huomauttaminen kyvyttömyydestä tehdä kaikkia parempia ja mikä tekee heistä parempia, voi olla osa tuotetta. Kuten Parantavat poikkeukset, parantava vaikutus voi alkaa ymmärtämisestä, miten ihminen tehdään, ja sitten haastaa ja muuttaa, samalla kun edut näyttävät paremmalta.

Tämä artikkeli on julkaistu DavidSwanson.org 15. elokuuta 2018.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Palaute | Elämämme eteenpäin

Suomen Sanna Marin olla maailman nuorin pääministeri