in

Topony’s Chemony – The New York Times

Spread the love

Ensimmäinen teeseremonia, jossa kävin, oli lokakuun alussa Topangan kanjonissa, suuren varjoisan puun alla julkisen tien varrella

Kun tulen, rouva Elspeth istui vasemmalla puolella. Hän oli jo asentanut yhdeksän valkoista tuolia vahatulle, sileälle pinnalle. Hänen edessään oli violetti huivi, vasemmalla hyväntekeväisyysastiat ja oikealla vedenkeitin. Muualla Bluetooth-kaiutin romahti ja toisti hidasta ääniä soittavaa musiikkia hitaalla & # 39; Se oli iltatuulta eikä pilvi taivaalla.

Viime viikolla Elspeth lähetti sähköpostin ryhmälle – ryhmälle naisia, jotka asuvat Topangassa ja jotka ovat käyneet läpi viimeaikaisia ​​meditaatiokäytäntöjä – vinkillä saapumiseen ja kannustimen käyttää “mukavia ja luonnollisia vaatteita” pehmeässä / korkeassa “tyylissä.

“Tavoitteenamme on olla yhteydessä ympäröivään luonnonmaailmaan”, hän sanoi. Kello 16.00 jälkeen naiset alkoivat tulla ryhmieni ulkonäköön, ja kaikki kuuntelivat tarkkaan pyyntöä: Siellä oli rehevän vihreää tilaa, mekko näytti kankaalliselta laukulta, jossa taskut, mutta tavallaan se myös koskettaa ja menee hyvin, oranssi blondi housut.

Olimme paikoillamme puilla lähellä Ms Elspethia. Hän nosti varovasti yhden keraamisen levyn kerrallaan asettamalla sen käsiinsä (kunniamerkki, hän selitti myöhemmin, antaa levylle renkaan viimeisen osan. Ensin hän täytti jokaisen kulhon vedellä, jota hän kutsui myöhemmin vieraidensa “fyysiseksi ja voimakkaaseksi puhdistukseksi” todistamaan. Sitten hän paisti ensimmäisen potin teetä. Hän kaatoi ensimmäisen taikinan nopeasti lautaselle. Se oli seremonian ainoa osa, joka näytti epämukavalta – kuin kämppiksen heittäessä kukko sarjaan lasillisia.

Sitten Ms Elspeth asetti jokaisen levyn vieraidensa eteen. Ensimmäisen kerran kun hän teki tämän, hän alensi kaikkia, ja me kaikki palautimme tämän jollain tavalla. Yksi nainen kietoi kätensä rintaansa, toinen taipui hiukan alaspäin, toiset sulkivat silmänsä ja nyökkäsivät hiljaa, onneksi. Kun kaikilla oli lautanen, ojensimme kädet molemmin käsin ja toimme teetä. Jotkut ihmiset haisevat, toiset vain antavat höyryn tulla. Viimeinkin menimme. Se oli kuuma ja kostea, ja yritin pitää kieleni samalla tavalla kuin uuden viinilasin kanssa. Mutta haju oli minusta väliaikaisesti kuin höyryä. Se maistui kuumalta vedeltä, jolla oli vähän pestävää jotain.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Suomen Sanna Marin olla maailman nuorin pääministeri

Vanna White pitää kuollutta ihmistä “onnenpyöränä”. Isäntä 37 vuoden jälkeen