in

Vanna White pitää kuollutta ihmistä “onnenpyöränä”. Isäntä 37 vuoden jälkeen

Spread the love

37 vuoden ajan Vanna White siirtyi edestakaisin “Onnenpyörä” -segmentin ulkopuolelle. Paljasti kymmeniä tuhansia konsertteja ja pakettiautoja ja sai viiden jalkan korot näyttämään yksinkertaiselta. (Se on yksi vertailu, on matkustanut yli 2000 mailia sivustoon.)

Maanantai-iltana, White käveli ensimmäistä kertaa valtavirrasta ja pelasi, käynnistäen kolmen viikon koekäytön pelistä – leikkaamalla korkokengät ollessaan.

8. marraskuuta “Onnenpyörän valmistajat ”ilmoitettu pitkäaikainen kumppani Pat Sajak, 73, tehtiin hätäleikkaus tukkeutuneen suolen korjaamiseksi. Koska näyttely oli keskellä, se piti täyttää, kun Sajak toipui. Seurauksena White, amerikkalaisen viihteen uskomaton hahmo, joka pysyi hiljaisena pelin aikana, pyydettiin ottamaan pyörä. Pyyntö yllättäen ainakin White.

“En ole koskaan ajatellut sitä 37 vuoteen”, “White sanoi viime viikolla,” minulta kysytään heti, & # 39; mistä sinusta tuntuu & # 39; anira? & # 39; kuten, mikä ?! “

Onko hänellä hermoja? “Ah, sisareni, se on upea sana, “hän sanoi. Minä olin niin peloissani.”

Jerkkeistä huolimatta White, 62, oli ammatissaan tunnettu hahmo. “Olen yleensä vain seisomassa siellä ja kirjoittamassa kirjeitä, ja olen iloinen, että minun ei tarvinnut huolehtia mistään muusta”, hän sanoi. ”Mutta nyt etsin peliä. Seurauksena oli erittäin vaikea. Mutta tiedän pelin kaikki näkökohdat, mikä on auttanut paljon. “

Dokumentin mukaan Sajak esiintyi jatkuvasti yli 35 vuoden ajan, paitsi Epulet Fools 1997 -päivänä, jolloin Sajak sai “Vaaran!” Ja Alex Trebek voitti “Fortune of Fortune”. (Sarjan innokkaat fanit saattavat muistaa, että Sajak ja White Room kääntyivät ympäri vuoden 1996, koska Sajakalla oli kurkunpääntulehdus, mutta Valkoinen ei nähnyt koko jaksoa).

Näyttelyn rakenne ei ole muuttunut sen jälkeen, kun White kirjoitti ensimmäisen kirjeen vuonna 1982: kilpailijat työntävät suurempaa rengasta saavuttaakseen sana- ja palkitavoitteet. Vuonna 1997 levy muuttui digitaaliseksi, ja Whitein työ siirtyi aakkosjärjestyksestä nykyaikaisuuteen. ja “Onnenpyörä” on lisännyt hieman & # 39; vuotta, ja minipelit pelin sisällä yhdistelmä “vaakasuoria liikkeitä” (merkkijonoitetut sanat) ja “kolmiulotteisia” liikkeitä (edestakaiset kolmiot).

Valkoisen on tarkasteltava kaikkia pelaajia, joilla on avainasemassa vauhdin nopeuttamisessa, ja siirryttävä entistä parempaan asemaan, jos kilpailijat tekevät virheellisesti kertoimen tai lisäävät sanan. Nämä olivat tehtäviä, jotka White, jolla oli vain rajoitettu ohjelma ennen katselua, “tiesi varmasti, mutta joutui hallitsemaan”.

Maanantaina oleva vihaosasto on ensimmäinen Whitein kolmen viikon karkotuksesta pyörän kääntämiseksi. Kahden ensimmäisen viikon ajan Miki ja Minnie Mouse -tyyliset ovat ottaneet Whitein paikan taululle (show osoitti hänen Disney Weekly -dokumenttinsa), ja kolmantena viikkona kirjoitettu käsikirjoitus tulee olemaan yllätys paljastaen yön, jolloin mies ensin ilmestyy, White kertoi.

Puhuttaessa näistä korkokengistä, White jakoi pienen salaisuuden. “Asumalla takapihalla, minun ei tarvinnut laittaa kenkiä”, hän sanoi. “Siksi otin kengät näyttelyyn. Se oli hieno.”

Muuten hän säilyttää silti herkän ilmeensä iltapuvut (he eivät toistaneet), vaikka kukaan ei ollut täysillä. “Minun piti mennä kilpailijoiden luo ja he olivat eri tasoilla”, hän sanoo. “En halua olla pitkä mekko, josta huolehtia.”

White, syntyperäinen Myrtle Beach, S.C., muutti Los Angelesiin, kun hän oli 20-vuotias unelma tulla mallista ja 1000 dollaria hänen nimensä. Tiedottaja näyttää ja vilkas hymy auttoi häntä tulemaan kotitaloutenimeksi – pudottamalla hänet monista aikakauslehdistä ja m & rap-sanoitukset Monien vuosien ajan. Hänellä on Guinnessin kansallinen maine nimellä “tavallinen TV-mainos,”Myös vuoden 1996 kesäolympialaisissa Atlantassa hän ja Sajak kantoivat olympiasoihtua.

Vaikka Valkoinen oli yhteydessä “Onnenpyörään”, ei kauan ennen kuin hän kertoi enemmän kuin vain vauva ja Sajak kunkin jakson lopussa. Minun paikkansa, naiset eivät koskaan kuulosta teatterin isäntiltä. Vuosien kuluessa vain muutama on ohittanut, ja näyttelyt eivät usein ole kestäneet kauan.

Betty White voitti Emmyn voittamalla otsikon “Just Men!” Vuonna 1983, mutta se kesti kolme kuukautta. Anne Robinson, joka isännöi brittiläistä “Heikoimman linkin” versiota vuosina 2000-2012, teki amerikkalaisen version NBC: llä, mutta vuoden, 2001-2002.

Meredith Vieiralla oli toinen mahdollisuus, kun hän sai Regis Philbiniltä “Who Wants to Millionaire” vuonna 2002; isännöi sitä vuoteen 2013 saakka. Ja “Ellen DeGeneres” -sarjan kolmas kausi Ellen DeGeneres “Ellen DeGeneres” -esitys ensi tammikuussa.

Vaikka “et näe paljon”, Vanna White sanoi, että hän ei näe mitään muuta syytä siihen, miksi naisten ei pitäisi ohjata näitä esityksiä. Jokaisella on oikeus johtaa näitä esityksiä: naisellinen, maskuliininen, kuka tahansa. “

“Olisi mielenkiintoista nähdä lisää naisia ​​tekemässä tätä”, hän jatkoi. “Jos tämä on mitä he haluavat tehdä.”

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Topony’s Chemony – The New York Times

Voivatko biologiakurssit vähentää rotusyrjintää?