in

Voivatko biologiakurssit vähentää rotusyrjintää?

Spread the love

Taylor, joka vähensi rodun merkitystä, myönsi lopulta, että yhteiskunnassa ei ollut juurikaan eroa. Ja herra Robin joutui myöntämään, että hän määritteli lajien välisten DNA-erojen laajuuden.

Mutta kaksi nuorta miestä kaipaa edelleen alkuperäistä kysymystä. Robin uskoi, että oli olemassa urheilullisten kykyjen tai älyllisten kykyjen muotoja ja että ne olivat parhaimmat kuvaukset epätavanomaisista maista Kansallisessa jalkapalloliitossa ja koko maailmassa matematiikassa ja luonnontieteessä. Taylor sanoi, että geeneillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa.

Kaikki taas ei ollut oikein.

M & # 39; luokat, opettajat kertoivat, keskittyivät yhteen muotoon – herneiden muodostumiseen tai sairauteen, kuten kystinen fibroosi. Se on tapa selittää ominaisuuksien kaikki näkökohdat sukupolvesta toiseen ja kuinka mutaatiot DNA: ssa voivat tuottaa ongelmia.

Mutta sellainen käyttäytyminen on harvinaista. Dr. Donovan, opiskelijoille opetetaan kymmeniä tuhansia DNA: ta tietyn ajan kuluessa tai IQ. Tämä osa minua eroaa vain saman rodun ihmisistä ja ihmisistä, joita yhdistää rotu. Muilla kuin ympäristöllä ja ympäristötekijöillä – mukaan lukien terveys, ravitsemus, mahdollisuudet ja siunatut käytännöt – on myös merkitys järjestelmien kehittämisessä. Ja opiskelijoille annetaan käsitys siitä, kuinka rasismi on tullut niin erilaiseksi kuin mustat ja valkoiset Amerikassa.

Herra Robinille tutkimuksen mukaan kaikkien hänen vaikeuksiensa tunnustaminen vaikeutti sanomista, että kyseessä oli kilpailu tai edes muutama geeni, etenkin juoksijat tai älymystöt, tai että monitieteellisyys voisi vaikuttaa.

Ja taulut, opettajat lähettivät kommentteja ja kysymyksiä, joita he odottivat oikeilta oppilailta, mukaan lukien sellainen, joka kaikuu monin eri tavoin.

“Eikö tämä ole vain ilmainen agentti?”

Tohtori Donovan kertoi opettajille, että kurssilla tutkitaan myös Taylorin ideoita – kykyyn vaikuttaa “kasvatus, sinulla olevat mahdollisuudet, tekemäsi päätökset ja ponnistelut”. Niiden on viimeaikaisten tutkimusten mukaan raportoitu, että geneettisellä variaatiolla on keskeinen rooli yksilöllisten erojen säätelemisessä ryhmässä.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Vanna White pitää kuollutta ihmistä “onnenpyöränä”. Isäntä 37 vuoden jälkeen

Yhdysvaltain lisäsi 266 000 työpaikkaa marraskuussa. Tässä on alempi merkki.