in

Yhdysvaltain lisäsi 266 000 työpaikkaa marraskuussa. Tässä on alempi merkki.

Spread the love

Kymmenien tuhansien paluu henkilökunta työntekijät heidän työssään General Motorsissa osallistui vuokrausprosessiin viime kuussa.

Kannustava työraportti, jonka työministeriö julkaisi huomenna perjantaina, ei ehdottanut huolestuttavaa äänet nopeatempoisen maailmankaupan ja talouskriisin päättymisestä.

“Mielestäni raportti on este”, sanoo Glassdoorin ekonomisti Daniel Zhao. “Maksu hajosi toivon.”

Uudelleensuunnittelu lisäsi vielä 41 000 työpaikkaa työväen ja syyskuun määrään. suuri Työttömyysaste, joka sisältää osa-aikaiset työnantajat, jotka haluaisivat kokopäivätyötä, ja ihmiset, jotka eivät ole etsineet työtä, on asetettu 6,9 prosenttiin.

Viimeisen kolmen kuukauden ansaitut kuukausitulot olivat 205 000, mikä on 11. talouskasvun vuosi.

Osakkeet nousivat raportin jälkeen, kun taas S&P 500 nousi päivän aikana lähes prosentin.

Tuotannon terveys on ollut melko selvää G.M. aseta törmäys ja rikkoutuminen lentoteollisuudelle kahdesta tappiosta Boeing tasossa. Perjantaina annetut raportit osoittivat, että ryhmässä on hankittu 54 000 työpaikkaa, mikä toi takaisin viime kuussa menetetyt asiat, mutta ei tarkoittanut merkittävää lisäystä.

“Tuotanto olisi ollut turhaa, jos vapauttaisit paluunumerot”, Zhao sanoi. “Se kärsii edelleen kauppasotaongelmasta, mutta se ei vain pahene.”

Tiukka työmarkkinat antaa presidentti Trumpille jotain, jota on kehotettava sen jälkeen, kun heitä on kritisoitu tällä viikolla konfliktien provosoinnista argentiinalaisten, brasilialaisten, kiinalaisten ja eurooppalaisten liikemiesten kanssa. Kongressissa demokraatit laativat suunnitelman, joka johtaisi äänestykseen vuoden loppuun mennessä.

Useimmille amerikkalaisille heillä on oma intressi tariffien ja tariffien laajentamiseen, ja sen seurauksena Trump on tuottanut. “Se on aarre, tyhmä”, herra Trump tweettoi Twitterissä pian julkaistuaan raportin.

Zhao totesi myös, että työttömyysaste nousee, kaikkien työpaikkojen palkkojen nousu jatkuu ja viime vuonna.

Morgan Stanleyn finanssianalyytikko Robert Rosener oli sanguine, vetoamalla muihin lähteisiin, jotka ovat menneet aiemmin todisteeksi siitä, että palkankorotukset alkavat “vakiintua”.

“Mielestäni ei ole helppoa tuntea olonsa hyväksi, kun saan tällaisen työraportin”, hän sanoi. “Työmarkkinat tarjoavat edelleen hyvän perustan Yhdysvaltain taloudelle.”

Lukumäärä ihmiset, jotka hakevat työttömyyttä hyvinvointi on myös alhaisimmalla tasolla, ja amerikkalaiset osoittavat edelleen halukkuuttaan lopettaa työpaikkansa.

Liittovaltion keskuspankille viimeisin raportti tarjoaa myös toisen syyn korkojen korottamisen välttämiseen, herra. Rosener sanoi. Väliaikainen kasvu tarkoittaa työvoiman uudelleenkoulutusta, ja “se on jotain, mitä Fedin tuottajat osoittavat haluavansa nojautua”, hän lisäsi.

Työntekijäkilpailu on myös lisännyt palkkaa, etenkin istunnon lopussa.

Ja ajatus Amazonista viime vuonna nostaa minimipalkka 15 dollariin koko maassa on herättänyt ongelmia joillakin alueilla.

“Kaikki kamppailevat päästäkseen Amazoniin”, kertoi John Dickey, joka omistaa kaksi Massachusettsissa sijaitsevaa pikatyövoimatoimistoa.

Yksi yritys, jonka kanssa hän työskentelee, kevyt m & # 39; ruoka- ja elintarviketeollisuus, haluaa palkata 30 ihmistä töihin, jotka maksavat 14–15 dollaria tunnissa. “Yhtiö testaa lääkettä ja testaa sitä selässä, ja se vaatii 12 tuntia jaloilla”, hän sanoi. “Ja sinun on kyettävä puhumaan samoin kuin puhumaan englantia.”

Työnantajat valittavat usein kyvyttömyydestä löytää luotettavia työntekijöitä, mutta Mr. Dickey myönsi, että suurin osa käytettävissä olevista työpaikoista ei olisi laillista.

“Nämä voivat olla pelottavia tehtäviä”, hän sanoi osoittaen ostoskeskukseen, jossa ihmiset voivat viettää pitkään jääkaapissa tai lähellä teollisuusuunia. “Se on kylmä, kuuma, märkä, maa on liukas, joten tulokset ovat hyvät”, hän sanoi.

Tämän viikon uutisartikkelissa JPMorgan Fundsin kansainvälisesti tunnettu asiantuntija David Kelly vertasi rekrytointiaan huulipalsamiin ja poltti yhden hampaan näennäisesti paljaalla iholla. “Viime vuosina”, hän sanoo, “työpaikoilla täytetty ympäristö on todella auttanut paljon työntekijöitä.”

Saatujen työpaikkojen supistuminen on johtanut monien amerikkalaisten paluuseen. Työnantajat lisäävät lukumäärää, rekrytoivat vammaisia ​​tai rikollista historiaa. Eläkeikää käyttävät vanhemmat vauvat ja kotona pysyvät vanhemmat ovat siirtymässä palkalliselle työlle.

työtovereiden määrä asettui suurimman osan keväästä ja syksystä, minkä jälkeen naisten lukumäärä kasvoi 25: stä 34: een 34 työnhaun tai työnhaun aloittamiseksi. Viime vuonna työvoimaan liittyi noin 1,7 miljoonaa ihmistä.

Kelly ei odota alhaisimman työttömyysasteen laskevan merkittävästi. “Työpaikkojen etenemisen pitäisi olla seurausta työvoiman kasvusta”, hän kirjoitti.

Taloustieteilijät keskustelevat voimakkaasti siitä, kuinka vahvat työmarkkinat ovat ja kuinka monta ihmistä on työskennellyt.

Työnvälitystoimistot sanovat, että usein ei löydy ehdokkaita, jotka täyttävät avoimet työpaikat. Yvonne Rockwell, Express Employment Professionalsin omistaja, Santa Clarita, Kalifornia, “” Jokaisella työlläni menen hyvin. “

Etelä-Kaliforniassa on monia ilmailuyrityksiä, ja Ms. Rockwell etsii matalaa työtä ja johtotehtäviä. “Tämä on kaikkien aikojen paras vuosi”, sanoi Rockwell, joka avasi lisenssinsä viisi vuotta sitten.

Ylikuormitettujen työntekijöiden kaaos saattaa helpottaa osa-aikatyön muuttamista. Aiemmin noin 4–7% työvoimasta on tällä hetkellä, Adeccon presidentin varapuheenjohtaja Amy Glaser. Tänä vuonna hän odottaa, että 20% voidaan säästää uuden vuoden loppuun mennessä.

Tilitoimisto Grant Thorntonin pääekonomisti Diane Swonk kertoi, että kun tuotanto oli alhaista, tarjontapuoli oli edelleen vahva.

“Saamme paljon hyvää viihteestä, vieraanvaraisuudesta ja lääketieteestä” sellaisena hän lisää, että lääketieteen ammatin nousu näyttää lisäävän korkeakoulututkinnon suorittaneita, jotka muuttivat sitä hieman kesän aikana.

Työllisyyden laskusta huolimatta Vakaalle ja turvalliselle työlle, joka maksaa keskiluokan palkkaa, on vaikea hankkia muita taitoja.

Alan Kirshner työskenteli budjetti-analyytikkona Bristol Myersin squibbissä New Jerseyssä 18 vuotta, ennen kuin hän aloitti tehtävässään uudelleen vuonna 2015.

“Tavoitteenani oli löytää jotain niin kestävää kuin ennenkin”, hän sanoi, “mutta mahdollisuus oli rajoitettu.” Yritykset ovat käyttäneet tekniikkaa vähentääkseen henkilöstöä, vaihtaneet kokopäiväiset työntekijät konflikteihin ja siirtyneet usein paremmin. – työskennellä ulkomailla tai edullisten Yhdysvaltojen maissa.

Herra Kirshner on nyt liikekonsultti – yritys, jota hän johtaa, mutta se ei ansaitse voittoa eikä voittoa.

Tutkijat kirjoittavat usein perusteita erityisesti yli 50 työntekijää vastaan Afroamerikkalaiset naiset.

Pysäyttämätön Valkoisen talon suunnitelma on turhautunut joihinkin yrityksiin ja alhaisiin tuloihin. Ne ovat myös auttaneet herättämään huolta valmistusteollisuudesta.

“Kun katsot lapsia ympäri maailmaa, on joitain merkkejä siitä, että globaali työvoima on siirtymässä eteenpäin”, sanoi Barclaysin Yhdysvaltojen pääekonomisti Michael Gapen. “Mutta Yhdysvaltojen hallitukselle vie hiljaa hieman muuta maailmaa pidemmälle.”

Kauppasopimus Kiinan kanssa hyväksyttäisiin edelleen, mutta herra Gapen sanoi toistaiseksi, että hän ei odottanut sen auttavan sen nostamisessa. “Se on palannut alkuun”, hän totesi, että lopulta Kiina saattaa sitoutua ostamaan sen, mitä se olisi jo tehnyt ilman hintoja.

Hallitus tarkistaa sitä marraskuussa verrattuna kahteen muuhun, ja sen lokakuun arviot ovat jälleen kerran.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Voivatko biologiakurssit vähentää rotusyrjintää?

Demokraatit ilmoittavat vallan väärinkäytöstä ja kongressin korruption estämisestä