in

Demokraatit ilmoittavat vallan väärinkäytöstä ja kongressin korruption estämisestä

Spread the love

“Kertoimet ovat – se ei parane”, sanoi Georgian edustaja Doug Collins, oikeuslaitoksen tasavallan päämies.

“Hän puhuu kaikesta muusta, mutta hän ei ole sanonut mitään puolustukseen”, herra Nadler kertoi republikaanien viimeisistä sanoista. Hän hylkäsi tuomioistuimille lähetetyssä kirjeessä republikaanien syytteeseen asettamista koskevat pyynnöt, mukaan lukien Mr. Schiff, herran poika Biden Hunter on tuntematon C.I.A. wowimba pilli hänen valituksensa auttoi tutkimuksen käynnistämisessä. Republikaanit voivat vaatia äänestystä asiasta myöhemmin.

Republikaanien lainsäätäjät olivat raivoissaan, kun herra Berke, joka ilmestyi todistajan pöytään tapauksen alussa esittämään mielipiteensä herraa vastaan Tiedustelukomissaari. Ei ole harvinaista, että talon lukijat todistavat oikeudessa, että Mr. Castor todisti kahden komitean sijaintipaikassa ja että yhden asianajajan tulisi kuulla toista tällä tavoin, mutta ne kaikki sallittiin laissa.

“Se on todisteiden varastamista”, edustaja Jim Sensenbrenner, republikaanien edustaja Wisconsinissa, ampui Mr. Berke vakuutti herran Castor.

“Se ei ole hän”, Nadler vastasi.

Republikaanit löysivät vähän todisteita raportista haastaakseen demokraatin Mr. Collins kutsui sitä “hyväksi liikkeeksi” lapsitoimittajan ja republikaanien lainsäätäjän aloittamiselle.

Lehdistössä oli 10-osainen demokraattien esitys, joka kirjoitti käsikirjoituksen The Hillin toimittajan, John Solomonin, välillä; Edustaja Devin Nunes Kaliforniasta, ylin republikaanien edustaja talotiedustelukomiteassa; ja tutkijat, mukaan lukien Mr. Gilead on korea. Herra Collins sanoo, että hänellä ei ole ongelmia hämähäkkien kanssa, mutta hän haluaa tietää, kenen hän on päättänyt nimetä. Nunes ja herra Salomon raportissa.

“Hyvät herrat, olet tehnyt Joe McCarthystä näyttämään suunnittelijalta”, Sensenbrenner sanoi.

Goldman kieltäytyi keskustelemasta hakupäätöksistä, mutta sanoi, että tällainen nimettömyys ei ollut tarkoituksenmukaista tallentaa puhelimen historiaa, kun sitä pyydettiin tällä tavalla. Kaikki raportissa mainitut puhelut tapahtuivat suurella & # 39; pienellä & # 39;

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Yhdysvaltain lisäsi 266 000 työpaikkaa marraskuussa. Tässä on alempi merkki.

Auttoiko Pete Buttigieg vai saastuttiko mustia ihmisiä South Bendissä?