in

Auttoiko Pete Buttigieg vai saastuttiko mustia ihmisiä South Bendissä?

Spread the love

Lounas, Ind. – Pete Buttigieg hän ei ole kotona nykyään, kun hän matkustaa Etelä-Carolinasta New Hampshireen Iowaan etsimään äänestäjiä.

Mutta takaisin South Bendiin, hänen kampanjansa ja muiden aktivistien välillä käydään kovaa taistelua Buttigiegin vaikutuksesta mustiin kansalaisiin.

Herra Buttigieg, toisen kaupungin pormestari, taistella Afrikkalaisten amerikkalaisten tukemiseksi hänen kampanjassaan nyt näytetään South Bendin mustia johtajia, jotka seuraavat häntä, keinona lukea vääriä uutisia.

“Yksi näkemistämme asioista tukee eniten mustaa äänestäjää, joka tuntee minut hyvin South Bendissä,” Buttigieg sanoi perjantaina Iowassa, kun heidän kampanjansa alkoi lähettää. “Etelä tarinat” – lyhyitä videoita mustan ja latino-kannattajista kotikaupungissaan – hänen sivullaan.

Samanaikaisesti Buttigieg-aktivistit tarkastelevat sen lapsia ja vähemmistöjä South Bendissä, joiden osuus kaupungin väestöstä on 40%. Tapahtumat muuttuivat viime viikolla mustien South Bend -johtajien kokouksessa, joka tuki Mr. Buttigieg. Kaupunginneuvoston jäsenenä Sharon McBride kiitti hänen hallituksensa “suuren” pormestarin armoa, Isä piti mikrofonia ja kysyi: “Kuka nimitti mustat johtajat?”

South Bendin asukkaat tunnistivat mielenosoittajan senaattorin avustajana Bernie Sanders Vermontista. Sandersin kampanja oli häirinnyt hänen taktikoitaan yksilön kanssa.

Lauantaina pidettiin haastattelu entisessä varapuheenjohtajassa “Axios on HBO” Joseph R. Biden Jr. vetoaa pormestariin, sanoen, että “pormestari pyrkii selvästi etsimään mustaa tukea kotikaupungissaan”.

Vastaajat herra Buttigieg vasemmalla, herra Sanders on senaattori Elizabeth Warren Massachusettsista, on julkistanut tarkoituksensa, kun se levisi Iowaan ja New Hampshireen. Muuan herra Biden haluaa syrjäyttää pormestarin, koska herra on uhka. Biden kelloaniralta. Biden-kampanja äskettäin hän lopetti Buttigiegin lähellä sijaitsevassa talossa sijaitsevan mustan South Bend -jäsenen Oliver Davisin hyväksyntä.

Lauantaina ryhmä Pro-Sanders -poikaystäväämme asettui kaupunkiin ensimmäistä kertaa kansainvälisillä kongresseilla, valintaa ei tapahtunut vahingossa. Mellakka, ilman keskiviikkona tapahtuneita häiriöitä, oli West Side Democratic Club -klubilla, keskustelun ja poliittisten rakennusten stadionilla, kun taas kielbasa ja alkoholijulisteet olivat puolueen keskipiste Puolassa.

Sandersin avustaja Kat Redding ehdotti a kiihkeä ammunta tänä vuonna mustalle South Bendin kansalaiselle valkoinen poliisi. “Jos poliisi on vastuussa, pormestari Pete ei ole toiminut”, hän kertoi yleisölle.

Herran mielestä. Buttigieg mustien äänestäjien keskuudessa ympäri maata – hän etsii alhaiset numerot Heidän joukossaan – he tekivät kaikki poliisin ampumajuttu kesäkuussa. Se kertoi myös epävarmuudesta poliisin ja muiden mustien ihmisten kanssa. Tämä ei ole epätavallista South Bendissä – kaupungissa, jossa on merkittävä yliopisto, Notre Dame, ja monet köyhät ja työssäkäyvät kansalaiset. Afrikkalainen amerikkalainen väestö on 26% väestöstä, ja musta köyhyys on yleistä kahdesti kansallisesti. Presidenttikeskustelussa Buttigieg myönsi, ettei hän ollut onnistunut lisäämään poliisin monimuotoisuutta.

Mutta Buttigiegin kahdeksanvuotias ennätys sisältää myös monia ponnisteluja, joista pormestarit väittävät hyötyneen vähemmistöstä.

“South Bend -yrityksen pitkäaikainen ongelma on ollut se, että pormestarin tukena ei ole mitään mustaa”, sanoi McLide, joka matkustaa antaja herra Buttigieg Etelä-Carolinassa ja auttoi järjestämään viime viikolla South Bendin kokouksen mustan kaupunginjohtajalle, joka tukee pormestaria. Vaikka Buttigieg-kampanja sponsoroi tapahtumaa, puhuvat sanoivat, että se oli heidän ajatuksensa.

Heidän joukossaan oli kaksi neuvoston jäsentä ja kolme pastoria, mukaan lukien N.A.A.C.P: n presidentti Michael Patton. luvussa. “Herra Pete on joku, joka on tehnyt tärkeätä työtä yhteisössämme”, Patton sanoi.

Hän ja muut ponnistelivat herra Buttigieg: Pienyritys & # 39; pieni yrityskeskus Länsi Sidellä, jossa harvat ihmiset asuvat palkkaamaan kaupungin ensimmäisen upseerin; Oikeusapu irtisanottuihin työntekijöihin; sekä entisten uhrien asumiskulut.

“Kaupunginjohtaja Pete on käyttänyt enemmän veronmaksajien rahoihin eteläosan länsipuolella kuin viimeisen 30 vuoden aikana”, sanoi St. Peterin komissaari Dave Thomas. Joseph County, kertoi kokoukselle.

Vuonna 2011 valittu Buttigieg lupasi muuttaa Rust Belt -kaupunginsa. Ilmeisen menestyksensä vuoksi hän lahjoitti varoja kaupungin alaosaan ja tarjosi kiinteistökehittäjille kannustimia keskustaan ​​elvyttämiseksi. Kriitikkojen mukaan tuotteet eivät ole jakautuneet tasaisesti köyhillä alueilla, ja kehitys on nousussa. Etelä-Carolinassa hiljattain herra Buttigieg vähensi mustaa köyhyyttä “puoleen kertaan” lausunnossa, jota hän ei kiistänyt näyttää totta.

Herralta puuttuu äänestystukea. Buttigieg kourallisesta äänestäjästä South Bendissä. mutta Kyselyjen tulokset kertovat tarinan. Toisen toimikautensa aikana vuonna 2015 pormestari vetäytyi sopivasti afrikkalais-amerikkalaisen neuvoston jäsenen esittämästä haasteesta. pormestari hän otti vastustuslausekkeensa, vaikka hän menetti useita jakautumisiaan suurten mustien yhteisöjen kanssa.

Kaksi mustaa mielenosoittajaa juoksi kaupunginjohtajaksi nykyisessä neuvostossa – Mr. Davis, Bidenin järjestäjä, ja Regina Williams-Preston, vuoden 2016 alueellinen kokous osanottajaa herra Sanders – kaikki he joutuivat entiseen presidenttiin aiemmin tänä vuonna korvaamaan asemaansa. Buttigieg. Hän valmistui hyvin ala-asteessa, edes pakkaamaan West Side -huoneistoaan.

Davis sanoi, että Mr.tigtiggin “Douglass-suunnitelma” – julkaistiin kesällä rasismin torjumiseksi Yhdysvalloissa – ei ole vakuuttava, koska pormestari ei noudattanut kotipolitiikkaansa, kuten tarkistaakseen yrityssopimuksia & # 39; vähän.

Herra McBride sanoi herra Buttigieg toteutti Douglass Plan -suunnitelmat South Bendissä, mukaan lukien kaupunkityöntekijöiden vähimmäispalkan nostamisen säännöllisesti 15 dollariin tuntiin. Hän mainitsi myös vuokra-asunnot suojaamaan kodinrakentajia lyijyväriltä ja kohtuuhintaisten asuntojen ohjelmaa Kaakkois-puolella, toisella alueella, jolla on pieni asukasluku.

Neiti McBride kertoi, että pormestari johti kaupungin kehitystä asianmukaisesti, jotta ihmisille olisi syy käyttää rahaa ja asua South Bendissä, joka nimettiin “Kaupunki, joka kuolee” Newsteker Buttigieg valittiin ensin, mutta se on kasvanut tasaisesti vuosikymmenien aikana.

“Sinun on aloitettava kaupungin sydämestä”, hän kertoi Buttigiegin mustien johtajien ja kannattajien kokoontumiselle. Hänen mukaansa pormestari on viime vuosina keskittynyt enemmän paikalliseen talouteen.

Koomikko, joka käytti Black Lives Matter -paitaa, katkesi hänet yhtäkkiä ja huudahti: “Siellä on mustia johtajia, joilla ei ole kolmiosaisia ​​pukuja, nahkatakkeja ja kivoja kiviä!”

Hän keskeytti mikrofonin ja kutsui kokouksen farssiin. Yleisö kokoontui päästäkseen eroon hänestä, mukaan lukien nainen, joka oli nostanut sokeriruo’on. Lopulta hän saattoi hänet huoneen takaosaan, kun taas muut Black Lives Matterin kannattajat ja Sanders jatkoivat keskustelua.

“Olisin musta johtaja, jolla olisi nahkatakki”, sanoi McBride saatuaan mikrofonin. “En pelkää.” Hän kertoi kaupungin olevan Mr. Buttigieg on tehnyt muistiinpanon “laajentumisesta”.

“Et ehkä pidä siitä, mutta kunnioita sitä”, hän sanoi.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Demokraatit ilmoittavat vallan väärinkäytöstä ja kongressin korruption estämisestä

Asiakirjat paljastavat Yhdysvaltain virkamiehet Hajotettiin sisällissodassa Afganistanissa