in

Caroll Spinney, iso lintu Alter Ego Sesame Street -kadulla, & # 39; Hän kuoli 85-vuotiaana

Spread the love

Joskus ne seisovat 2 tuumaa pitkiä. Joskus he ovat roskakorissa. Hän mainitsee usein numeroita ja kirjaimia, ja noin puolisata vuosisataa “Sesame-kadulla” hän on he olivat Iso lintu on Oscar the Grouch, joka avaa lasten taianomaiset ovet kasvun salaisuuksiin ja lempeisiin ystävyystaitoihin.

Hänen nimensä oli Caroll Spinney – mitä monet eivät tiedä – ja hän oli tuntemattoman tanssijan poika. Hän esitteli vuodesta 1969 lähtien televisioelokuvan, joka on kouluttanut lukemattomia lapsia, esitellyt kauniin, kelta-jättiläisen ja misantrooppisen, ikivihreät vihreät renkaat, jotka katoavat Sesame Street.

Spinney, joka on esiintynyt myös taiteilijoilleen ympäri maailmaa ja Valkoisessa talossa useita kertoja ja esiintynyt elokuvissa, dokumenteissa ja maalauksissa, kuoli sunnuntaina kotonaan Woodstockissa, Conn. Hän täytti 85 vuotta.

Hänen kuolemansa ilmoitti Sesame Workshop. Se sanoi myös, että hän oli asunut jonkin aikaa dystonian kanssa, mikä aiheuttaa ihon autonomisia hermoja.

Sukupolvien ajan eteenpäin Amerikassa ja monissa maissa, joissa ohjelmaa lähetettiin, Big Bird ja Oscar olivat erinomaisia ​​pelaajia ja ääniopettajia Jim Henson Muppet -hakemistossa, johon kuuluivat Kermit the Frog, Bert ja Ernie sekä Cocie Monster.Keskustelu nauhoitettiin, mutta se oli näyttelijöiden, kuten Mr. Spinney tarjota äänensä ja persoonallisuutensa.

Liittyessään “Sesame Street” -kampanjaan ensimmäiselle kaudelleen, Mr. Spinneyllä, joka on rakastanut koirasurheilua lapsuudestaan ​​asti, oli vaikea tottua Kermit Rakkauden tekemään Big Bird -pukuun. Spinney oli 5 jalkaa 10 ja hänen piti ohjata jättiläinen sisäpuolelta kädet, johdot ja rintaansa sidotulla TV-katsojalla ohjaamaan häntä studion ympäri.

Mutta herättäessään äänensä lapsenomaiseksi ääneksi, herra Spinney tarttui helposti tarinaan 6-vuotisesta Kanariansaarista. Hän laski, että oli mahdollista ajatella kuin lapsi.

“Luulen, että monet ihmiset unohtavat, millaista oli kun olin lapsi”, hän kertoi New York Timesille vuonna 1982, 13 vuoden menestyksen jälkeen maailmanlaajuisesti. Mutta en pärjännyt hyvin. Minun oli todella vaikea yrittää kasvaa tarpeeksi, jopa armeijan kanssa liittymisen jälkeen. “

Hänen iso lintu oli yhtä tyhjä kuin lapset, joskus vaatimaton, joskus ylivoimainen, lähtevä tai arka, kuten useimmat normaalit lapset. Sen teemat olivat yksinkertaiset: että oli hyvä puhua, O.K. virhe, kaikki olla surullinen toisinaan. Jim Hensonin muistojuhlapalvelu 1990, Pyhän katedraalissa John Divine New Yorkissa, Big bird lauloi lämminhenkisen laulun “Ei ole helppoa vihreää”.

Oscar Grouchin suhteen herra Henson halusi ottaa tällaisen kuvan “hulluan” ravintolaan. Mutta Spinney löysi toisen inspiraation: New Yorkissa toiminut painija, jonka hän tapasi matkalla ensimmäiseen näyttelypäivään. “Missä, Mac?” Tutkimuksessa pyydettiin, ilman että ihmisiä kehotettiin taistelemaan kaupungin pormestaria John V. Lindsaya vastaan.

Se oli täydellinen – viimeinen kvetch, joka oli kaikkien ja kaikkien (paitsi lapseni nuorempia) tiedossa. Oscar, joka ei koskaan luopunut roskakorista, vain syö, ja jolla oli mato-mato nimeltä Slimey, osallistuu vuosikokouksiin Syrakusassa, New Yorkissa, “pilkkasi” Pox News “ja hänellä oli tyttöystävä nimeltä Grundgetta, Grundgie. pinaatti-sardiini-suklaa-tuheroita aurinkohelmiä.

Vuoden 2009 haastattelussa Anderson Cooperin kanssa CNN: n “Sesame Street -kadun 40-vuotisjuhlasta” Oscar sanoi, että hän olisi edelleen oranssi – hänen ensimmäinen tatuointinsa – jos hänellä olisi koskaan vaikeuksia puhdistaa kirkkaan vihreät hiuksensa.

Vaikka Big Bird ja Oscar toisinaan tulevat toimeen – laulavat lintujen ABC: t, hymyillen – Mr. Spinney soitti yhtä nukkea, kun taas virkailija käsitteli muita käyttämällä herran sanoja. Spinney. Sen upeat värit olivat leveät. “Olen jättänyt onneton kyyneleet onnelliseksi”, hän kertoi Timesille vuonna 1988. “Se on hauskaa.”

Spinney, joka toisinaan soittaa Bruno the Trash Man, Granny Birds ja Elmo, on ottanut hahmonsa studioihin ja vaiheisiin Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa. “Lensimme ympäri maailmaa mielenosoituksiin lasten kanssa, joskus suurille lintuille”, hän sanoo.

Vuonna 1973, yli vuoden kuluttua siitä, kun presidentti Richard M. Nixon aloitti kommunistiset neuvottelut, Spinney matkusti Pekingiin virkaan. Isolla linnulla oli istuin lentokoneessa. “Hän antoi meille halvan lipun, koska hän oli vain 6-vuotias”, Spinney sanoi.

Iso lintu julkaistiin elokuvissa “Muppet Movie” (1979) ja “The Muppets Take Manhattan” (1984), ja vuonna 1985 hänet esiintyi sarjassa “Sesame Street Presents: Follow the Bird”, jonka sosiaalityöntekijä käski hänen elää “perheensä” kanssa. “dodosperhe” hyvin Illinoisissa “. He pakenevat ja saavat matkan ulkomaille.

Spinney, jonka kotona Woodstockissa oli hyppää ja siirry, ja lasten salainen tapa vakoilla aikuisia ruokasalissa, puhui pehmeästi ja hänellä oli lempeät kasvot, jotka koostuivat pitkistä harmaista hiuksista ja valkoisesta goleelesta. Kun hän puhuu korkeakouluihin ja julkisesti, hän voi kävellä tungosta kadulla kaikkialla.

“Ymmärrän, että Big Bird on kuuluisa ja että en ole ihminen”, hän kertoi Yankee-lehdelle vuonna 2010. “Asuin rauhassa heidän kanssaan. Olen iloinen siitä, että olen tuntematon.”

Kun hänen piti tehdä tekemänsä, siitä tuli vaikeaa, etenkin pieni ongelma, herra. Spinney lopetti Big Bandin pelaamisen vuonna 2015 ja aloitti äänioikeuksien antamisen hänelle ja Oscarille. Matt Vogel, joka valmistui Mr. Spinney iso linnuna vuodesta 1996, on tullut paikkaan.

“Sesame Street” -tapahtuman äskettäisen 50-vuotisjuhlan vuoksi lokakuussa 2018 Spinney lähti näyttelystä sen satavuotisjuhlavuoden jälkeen yhtenä rakastetuimmista televisiohahmoista ja yhtenä viimeisimmistä eloonjääneistä, joka on esiintynyt, ja hänellä on ollut show siitä lähtien sen alussa.

“Ajattelin aina, & # 39; kuinka onnellinen voin pelata näitä kahta supersankaria, & # 39;” Herra Spinney sanoi eläkeläisten haastattelussa. “Big Birdin pelaaminen on yksi mielenkiintoisimmista asioista elämässäni.”

Caroll Edwin Spinney syntyi Walthamissa, Massachusettsissa, 26. joulukuuta 1933 viimeisenä Chesterin ja Margaret Spinney kolmesta pojasta. Hän ja hänen veljensä, Donald ja David, kasvoivat Actonissa, lähellä Bostonia. Caroll oli ujo lapsi ja taiteen rakastaja. Toisin kuin epätavanomainen isä, äiti rohkaisi kiinnostukseen maalaamisesta, maalaamisesta ja nukeista, jopa leluosan luomiseen, jonka hän loisi ympärilleen oleville lapsille. 12-vuotiaana hänellä oli 70 nukkea, monet äitinsä tekemistä.

Hän valmistui Acton-Boxborough’n alueellisesta lukiosta ja osallistui Bostonin taideinstituutiin, mutta lähti liittymään armeijaan. Työskennellessään Las Vegasissa hän isännöi ensimmäistä nukketeatteria vuonna 1955 pelatessaan “Rascal Rabbit” -televisiota. Menetyksensä jälkeen hän palasi Bostoniin, missä hän kymmenen vuoden ajan soitti komediaa ja nuket televisio-ohjelmassa “Best of Bozo”.

Hän tapasi herran Henson lastenkoirafestivaalilla Salt Lake Cityssä vuonna 1969, ja muutama kuukausi myöhemmin liittyi “Sesame Streetiin”.

Spinneyllä ja heidän ensimmäisellä vaimonsa Janicella oli kolme lasta, Jessica, Melissa ja Ben, ja heidät erotettiin vuonna 1971. Vuonna 1979 hän avioitui Debra Jean Gilroyn kanssa, joka työskentelee lasten televisiolapsilla vuonna 1972. Toisen vaimonsa ja kolmen lapsensa lisäksi hänet selvittivät monet lastenlapset.

Honoreesiin kuului kuusi Dayard Emmyä, kaksi Grammyä, Kongressin kirjaston Living Legend -palkinto vuonna 2000 ja Kansallisen televisiotaiteen ja tieteen akatemian elinikäisen saavutuksen palkinto vuonna 2006.

Baijerissa syntyneen historioitsijan Spinneyn kotona Connecticutissa oli esillä koristeita, mukaan lukien silloisen presidentin presidentin Barack Obaman kirje ja valokuvien seinä paikallisten televisiotähtien, kuten Sid Caesar, Bob Hope ja Jerry Seinfeld, ottamien valokuvien seinällä.

Hän julkaisi muistelmansa “Ison linnun viisaus (Oscar Grouchin tummalla puolella): kokemuksia elämän sullasta” (2003, kirjoittanut J. Milligan). Hän oli vuoden 2014 artikkeli, jonka otsikko on “Olen iso lintu: Carollin tarina” Spinney ”, kirjoittanut Dave LaMattina ja Chad N. Walker.

Dokumenttielokuvassa Michael Davis, joka on kirjoittanut “Street Gang: Sesame Streetin täydellinen historia”, vertasi T: n kykyjä. Spinney on normaali lapsuus. “Carollissa on jotain”, hän sanoi. ”Monet ihmiset eivät. He voivat palata ajassa taaksepäin ja tarkastella uudelleen lapsen ajatuksia ja tunteita sekä kysymyksiä ja pelkoja. “

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Asiakirjat paljastavat Yhdysvaltain virkamiehet Hajotettiin sisällissodassa Afganistanissa

Hän meni vankilaan oikeuden eteen