in

Hän meni vankilaan oikeuden eteen

Spread the love

Tämän kirjan tarina kertoo tuhansista, joita on rangaistettu kieltäytymästä osallistumasta joukkomurhiin.

Ostoksesi Amazon.com Alla olevien linkkien kautta auttaa FPJ: tä tukemaan sinua ilman lisäkustannuksia.

C.J. Hinke on julkaissut joitain parhaista lukemistani artikkeleista, jotka ovat kirjoittaneet ne, jotka kieltäytyvät armeijastaan ​​palvelemassa armeijassa. Sitä kutsutaan Ilmainen kokeiluversio: Veteraanivankeja.

Tämä kirja on vain vähän aikaa, melkein Daniel Ellsbergin uusimman kirjan luettelossa, joka paljastaa Pentagon-lehtien toisen puolen merkityksen vuotta myöhemmin. Minkin paikasta Hinke löysi käsialan, jonka hän aloitti vuonna 1966 ja muutama vuosi muutettuaan Kanadaan. Joten on sääli, että kirja tapahtuu 1900-luvun ympäri ja sitten se on sallittua, siellä on vähän, se on vähän, 1970-luvulla. Mutta siitä lähtien on tapahtunut hyvin yleistä ja täältä löytynyt on erittäin hyvää.

Osa siihen, mihin tämä kirja keskittyy, on rooli, jota Kanada on toiminut monien vuosien ajan herätyksenä kaikille epäoikeudenmukaisuuden muotoille, mukaan lukien pakkotoiminta, Yhdysvalloissa ja muissa maissa, kuten Venäjällä.

Hinke oli johtava Yhdysvaltain johtaja nuoruudessaan vuonna 1960, ja 18-vuotiaana hän pyysi yli 2000 allekirjoitusta sponsoroinnistaan ​​ja kieltäytyi kieltämästä hänen suoritettuaan työtä. 5 vuotta vankilaa ja 10 000 dollaria sakkoa. He kaikki kääntyivät. Ketään ei pidätetty. (Hinke vangittiin vuonna 1976, mutta antoi hänelle anteeksi joka tammikuussa presidentti Jimmy Carterin seurauksena.)

Tämän kirjan tarina on tuhansista ihmisistä, joita on rangaistettu kieltäytymästä tappamasta monia ihmisiä – mukaan lukien kaiken uskonnon ja ateistin ihmisiä, mutta erityisesti monista luopuneet kristittyjä jäsenistä, jotka seuraavat varhaisten kristittyjen tapaa tällaisissa asioissa – tai he rakastivat tietämättään. jälkimmäiselle.

Mietin kuinka paljon – jos se saavuttaa yhden prosentin – Yhdysvaltain lukiolaisista tai korkeakouluopiskelijoista, jotka ovat kuulleet tarinoita niistä ihmisistä, jotka ripustettiin koko päivän ja yön kieltäytyessään osallistumasta ensimmäiseen maailmansotaan, loistavaan karnevaaliin, arvoton merkityksettömänä olemme nyt vuosisadan hiljaisuuden edessä.

Ihmettelen, kuinka monet tietävät, että jotkut Yhdysvaltain kansalaisoikeuksien kehittämisen johtavista johtajista ja aktivisteista vastustivat toista maailmansotaa, joka päätti Jim Crow’n entiset vankileirit, ennen kuin he nousivat sisään Freedom Ride -busseihin tai istuivat lounaspöydällä.

Ihmettelen, kuinka monet ovat tietoisia siitä, että saman uskonnollisen yhteisön jäsenet uskovat murhan olevan perusteetonta ja että suuria määriä on rangaistettu heidän tottelemattomuudestaan ​​Saksassa ja Yhdysvalloissa.

Ihmettelen, kuinka moni tiesi, että muutama vuosi toisen maailmansodan jälkeen Yhdysvalloissa tapahtui suuri liike pakottaakseen kaikki osallistumisen kieltäytyjät – ryhmän, joka saavutti tavoitteensa monilla, mutta ei kaikilla.

Ihmettelen, tiedänkö kuinka monta sodanvastaista aktivistia on kidutettu, lyöty, kidutettu, pidetty yksinäisessä suljetussa tilassa, pakotettu syömään kieltäytyessään syömästä ja saatu joissain tapauksissa apua, jonka heidän mukaansa auttaisi ja tappaisi heidät. Mietin, kuka kuuli, että jotkut heistä olivat vapaaehtoisesti ihmissikoja vaarallisessa kokeessa, jonka toivotaan auttavan parantamaan tautia.

Ihmettelen, ajattelevatko ihmiset Malcolm X kuljettuaan islamilaisen valtion vankilaan rikollisen käytöksen takia, toisin kuin itse asiassa: islamilainen kansa kieltäytyy seuraamasta sotaa.

On tärkeää lukea tunnollisten vastustajien tarinat ja kiittää heitä palvelustaan. He tulevat tälle sivulle hauskinta ihmisinä, joista voit ajatella – ehkä jopa enemmän. Jos enemmän ihmisiä seuraisi heidän esimerkkiä, suuri vallankumous maailmassa, sodan lopettaminen, olisi ollut mahdollista.

Tämä artikkeli on julkaistu DavidSwanson.org 9. heinäkuuta 2018.

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Loading…

0

Comments

0 comments

Caroll Spinney, iso lintu Alter Ego Sesame Street -kadulla, & # 39; Hän kuoli 85-vuotiaana